MBASTUDIES.RO

{mbastudies-1-year-emba:plural} Part time în Singapore

Un EMBA de 1 an poate oferi abilitățile necesare pentru profesioniștii stabiliți pentru a avansa în cariera lor de afaceri. Programul se axează adesea pe o anumită zonă de afaceri, cum ar fi afacerea sau managementul internațional.

Persoanele fizice care au obținut deja o diplomă de licență și doresc să crească în continuare cunoștințele și formarea lor pot alege pentru a câștiga un Master of Business Administration, sau MBA. Un MBA este un program de doi ani, care ar putea ajuta pregăti absolvenți pentru o carieră în conducere și de management în lumea afacerilor.

Singapore (新加坡) este un oraș-stat din Asia de Sud-Est. Fondat ca o colonie britanică de comercializare in 1819, de la proclamarea independenței a devenit unul din lume "țările cele mai prospere s și se mândrește cu lumea 's cel mai aglomerat port. Singapore are șase universități din țară și sunt în general bine-privit și atrage schimb de studenți din întreaga lume.

Cele Mai Bune {mbastudies-1-year-emba:plural} Part time în Singapore 2019/2020

rezultate găsite Filter

Executive Master of Business Administration (EMBA)

Singapore Management University
Campus La zi Part time 1 an August 2020 Singapore Singapur + 1 mai mult

Echitatie pe o creștere rapidă din Asia și așteptări mari pentru prosperitate continuă, SMU EMBA este conceput special pentru global