Filter
EMBA 1-an
Elveţia Thun Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vizualizează {mbastudies-1-year-emba:plural} în Studii de afaceri 2019/2020 in Thun în Elveţia

EMBA de 1 an este un program flexibil pentru profesioniștii în afaceri care doresc să-și continue cariera printr-un grad avansat. Elevii unui Master Executive în Administrarea Afacerilor pot alege să se concentreze pe specializări care să răspundă obiectivelor lor specifice.  

Elveția (germană: Schweiz, franceză: Suisse, italiană: Svizzera, Romansch:. Svizra Elveția are unele dintre cele mai Universités de renume mondial, cum ar fi ETH din Zurich, EPFL la Lausanne, IHEID la Geneva, Universitatea din Lausanne sau la Universitatea din St Gallen. Păstrați în minte, ea 'e mult mai bine să vorbească limba locală, deci, dacă puteți ' t vorbesc fie franceza, germana sau italiana, mai bine du-te la un curs de limbă în primul rând.

Thun este cunoscut pentru precizie instrumentul de inginerie, produse alimentare cea mai mare garnizoana din țară, industria alimentară, și, desigur, turism. Ospitalitate celebru elvețian este, de asemenea, ceva ce se poate învăța în acest oraș. Thun este cunoscut pentru școală militară principal în Elveția.

Începe Astăzi {mbastudies-1-year-emba:plural} în Studii de afaceri in Thun în Elveţia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de afaceri, Thun

Studii
Locație
Elveţia
Thun
Tip de studiu
Ritm
HSO Executive Business School

Un program de master executiv, care vă oferă calificări-cheie pentru managementul de vârf sau o activitate de afaceri independentă, cu opțională ... [+]

Programul Executive Master cu opțiuni de specializare și suplimentare la alegere Un program de master executive, care vă oferă calificări-cheie pentru managementul de vârf sau o activitate independentă de afaceri, cu posibilități de depresie opționale cu noi sau școlile partenere din străinătate. aparține tuturor celor care au o educație largă de afaceri și au mulți ani de experiență profesională, inclusiv doi ani ca membru al mijloc sau de conducere, precum și bogăția lor de experiență și de un grad relevant de strategie de responsabilitate și / sau experiență de management.

Date pe scurt Publicul țintă: (în devenire) cadre medii mai mari de realizare și / sau responsabilitatea conducerii... [-]

Elveţia Zürich Basel Bern Lucerne St. Gallen Thun  + 3 Mai mult
Februarie 2020
Engleză
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză