MBASTUDIES.RO

Vizualizează {mbastudies-1-year-emba:plural} în Studii de afaceri 2019 in Thun în Elveţia

EMBA de 1 an este un program flexibil pentru profesioniștii în afaceri care doresc să-și continue cariera printr-un grad avansat. Elevii unui Master Executive în Administrarea Afacerilor pot alege să se concentreze pe specializări care să răspundă obiectivelor lor specifice.  

Elveția (germană: Schweiz, franceză: Suisse, italiană: Svizzera, Romansch:. Svizra Elveția are unele dintre cele mai Universités de renume mondial, cum ar fi ETH din Zurich, EPFL la Lausanne, IHEID la Geneva, Universitatea din Lausanne sau la Universitatea din St Gallen. Păstrați în minte, ea 'e mult mai bine să vorbească limba locală, deci, dacă puteți ' t vorbesc fie franceza, germana sau italiana, mai bine du-te la un curs de limbă în primul rând.

Thun este cunoscut pentru precizie instrumentul de inginerie, produse alimentare cea mai mare garnizoana din țară, industria alimentară, și, desigur, turism. Ospitalitate celebru elvețian este, de asemenea, ceva ce se poate învăța în acest oraș. Thun este cunoscut pentru școală militară principal în Elveția.

Începe Astăzi {mbastudies-1-year-emba:plural} în Studii de afaceri in Thun în Elveţia 2019

1 Rezultate din Studii de afaceri, Thun Filter

Emba

HSO Executive Business School
Campus Part time 1 an Februarie 2020 Elveţia Zürich Basel Bern Lucerne St. Gallen Thun + 5 mai mult

Un program de master executiv, care vă oferă calificări-cheie pentru managementul de vârf sau o activitate de afaceri independentă, cu opțională