Filter
EMBA
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de EMBA în Administrație Publică

Pentru cei care au acuulat o cantitate semnificativă de experiență profesională în afaceri și care sunt pregătiți pentru a munci pe o poziție mai proeminentă, un MBA Executiv (EMBA) este următorul pas. Printre subiectele explorate se numără cursurile de contabilitate, conducere și finanțe.

MBA grad atenția publicului este organizat pentru acei studenți care sunt interesați în obținerea pozițiile de vârf din cadrul oricărei organizații care este axat în principal pe buna a publicului și ale societății, cum ar fi organizațiile non-profit, servicii publice, politici publice, educație, și non- organizații neguvernamentale.

Contactează Direct Școlile - Compară Programe de MBA Executiv în Administrație Publică 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Administrație Publică

Formato Educativo

Acest program de profesioniști Dirigo care dezvoltă sau au preocuparea de a dezvolta activitatea lor în domeniul administrației publice, cu un angajament clar față de efi ... [+]

MODEL DE REFERINȚĂ:

Într-o lume în schimbare, în epoca de incertitudini, sunt necesare state puternice și solvent. Și ei instrument principal, administrația va servi interesele generale ale cetățenilor. În acest scop, noi oferim o companie specializata in metodologii și tehnici de management și instruire în domeniul managementului sectorului public inovatoare. contribuind astfel la persoanele care dezvolta munca lor sau doresc să-l dezvolte în sfera publică reprezintă un avantaj real în modelarea bunăstarea societăților noastre.

Vizează:/>

Profesioniștii care dezvoltă sau au preocuparea de a dezvolta activitatea lor în domeniul administrației publice , cu un angajament clar față de eficiență și calitate în furnizarea de servicii către cetățeni. Acești profesioniști au găzdui atât cei care joacă roluri de conducere în orice nivel al serviciului public (guvernul central, regional și municipale) și toți cei care doresc să își îmbunătățească cunoștințele și abilitățile lor pentru dezvoltarea personală și profesională.... [-]

Spania Madrid Spain Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
10 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză