$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de EMBA în Administrație

Pentru mulți, o diplomă de licență reprezintă o piatră de temelie pentru învățământul superior. După dezvoltarea unei cariere și a dobândirii experienței de muncă, mulți oameni pot decide să se înscrie într-un program EMBA pentru a-și continua educația și pentru a câștiga cunoștințe de specialitate în domeniul carierei alese. Ce este un EMBA în administrație? Acest… Citeste mai mult

Pentru mulți, o diplomă de licență reprezintă o piatră de temelie pentru învățământul superior. După dezvoltarea unei cariere și a dobândirii experienței de muncă, mulți oameni pot decide să se înscrie într-un program EMBA pentru a-și continua educația și pentru a câștiga cunoștințe de specialitate în domeniul carierei alese.

Ce este un EMBA în administrație? Acest tip de program de master oferă de multe ori studenților o înțelegere completă a domeniului administrativ al afacerii. Elevii pot lua cursuri axate pe subiecte individuale, cum ar fi practicile de resurse umane sau comunicarea de afaceri. Proiectat pentru a ajuta elevii să devină lideri de afaceri, acest program îmbunătățește înțelegerea principiilor de bază de administrare, concentrându-se pe subiecte precum teoria managementului.

În timp ce înscriși într-un program EMBA în administrație, elevii pot dezvolta abilități puternice de conducere care pot contribui la continuarea carierei lor. Competențele excelente de comunicare, care pot ajuta studenții să se reunească și să stabilească relații de afaceri, sunt adesea cultivate în timpul programului. Abilitățile de rezolvare a problemelor pot fi utile în fiecare aspect al vieții, atât profesional cât și personal.

Este de obicei nevoie de aproape doi ani pentru a finaliza un grad EMBA. Deoarece nici două școli nu sunt la fel, nu există nici un cost stabilit pentru program. Ar fi mai bine să contactați direct universitățile pentru a obține o estimare exactă a prețului programului.

Cu o gamă largă de aptitudini și cunoștințe dobândite prin câștigarea unui EMBA în administrație, elevii pot avea multe oportunități de carieră disponibile pentru ei. Mulți aleg să devină manageri de afaceri, în timp ce alții își înființează propriile companii și devin directori generali. Unii decid să-și urmeze cariera ca manageri financiari. Cei care preferă locuri de muncă creative pot decide să devină manageri de marketing, în timp ce oamenii care se bucură de interacțiunea cu oamenii uneori aleg să lucreze ca recrutare corporativă.

Folosirea clasei on-line poate oferi studenților posibilitatea de a-și echilibra educația cu familiile și carierele. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Boise State University College of Business & Economics
Boise, Statele Unite ale Americii

Programul MBA Boise State oferă profunzimea cunoștințelor necesare pentru succesul într-un mediu de lucru global, din ce în ce mai complex.

Programul MBA Boise State oferă profunzimea cunoștințelor necesare pentru succesul într-un mediu de lucru global, din ce în ce mai complex. -
EMBA
Normă întreagă
Campus