Programe de MBA Executiv în Administrarea Afacerilor Internaţionale

Compară 2 Programe de EMBA în Administrarea Afacerilor Internaţionale

Obținerea unui Master of Business Administration poate fi o decizie de transformare a carierei. Este un grad relevant pentru ziua modernă și este capabil să deschidă oportunități de îmbunătățire a carierei pe care alte câteva acreditări le pot oferi. Indiferent dacă se află în mediul academic sau în lumea corporațiilor, un MBA arată angajatorilor potențiali că sunteți un expert în domeniul dvs. special de studiu.

Ce este un MBA în Administrarea Afacerilor Internaționale? Este o diplomă de absolvent care poate pregăti studenții pentru a reuși ca profesioniști de afaceri la nivel mondial. Majoritatea programelor oferă studenților oportunitatea de a învăța limbi și culturi noi și de a deveni bine cunoscuți în toate aspectele cumpărării și vânzării la nivel global. Elevii se pot pregăti pentru piața mondială prin combinarea cursurilor tradiționale de afaceri cu o perspectivă interculturală. Absolvenții sunt de obicei pregătiți să lucreze într-un mediu global și să servească numeroasele culturi din cadrul comunităților locale.

Absolvenții cu un MBA în Administrarea Afacerilor Internaționale sunt, în general, pregătiți să preia economia globală. Tehnicile de leadership, abilitățile de limbi străine și abilitățile interpersonale dobândite pot contribui la propulsarea studenților în poziții executive la nivel global și la susținerea intereselor personale.

Costul pentru obținerea unui MBA va varia în funcție de instituție și va dura și durata programului. Studenții interesați ar trebui să cântărească toate instituțiile care oferă astfel de programe împotriva nevoilor lor de a găsi programul care le convine cel mai bine.

MBA în Administrarea Afacerilor Internaționale își poate pregăti absolvenții pentru poziții de conducere executive în mediul de afaceri în care capacitatea de a lucra în întreaga cultură este vitală. În mod specific, absolvenții pot completa rolurile care servesc ca manageri de produs, directori de vânzări, manageri de dezvoltare a afacerilor, consultanți de management și manageri pentru lanțul de aprovizionare. Unii studenți aleg să urmeze posturi de predare, în timp ce alții pot decide să își înființeze propriile companii.

O serie de universități din întreaga lume oferă MBA în programele de administrare a afacerilor internaționale. Studenții potențiali pot lua cursuri cu normă întreagă sau cu jumătate de normă și pot alege între opțiuni personale sau online sau o combinație a celor două. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Executive MBA

HEC Paris in Qatar
Campus 16 luni February 2019 Qatar Doha

Executive MBA este un program practic și intens dezvoltat pentru a vă oferi o înțelegere a aspectelor sociale, economice și de mediu ale afacerilor internaționale, precum și abilitățile de a pune în aplicare viziunea dumneavoastră. [+]

1 Grad, 8 Majori, 14 Locații

Executive MBA este un program practic și intens dezvoltat pentru a vă oferi o înțelegere a aspectelor sociale, economice și de mediu ale afacerilor internaționale, precum și abilitățile de a pune în aplicare viziunea dumneavoastră.

Concentrarea noastră specială pe strategie, leadership și mediul de afaceri global vă asigură că veți obține cunoștințe și abilități cuprinzătoare, inovatoare și aplicabile.

Veți învăța nu numai de la facultate de top, ci și de la alți participanți de rang înalt, care aduc o bogată experiență practică de afaceri, dintr-un spectru larg de industrii și funcții de management la clasă.... [-]


Global Executive MBA

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 16 luni April 2019 Austria Launceston

Global Executive MBA este un program de MBA de vârf orientat internațional, care oferă o viziune globală unică 360 °, cu experți în managementul celor mai bune practici în piețele dezvoltate și emergente pe trei continente. Cu o facultate internațională, compusă din multe minți minunate în afaceri și economie, acest program foarte acreditat este oferit de un parteneriat puternic al două dintre cele mai prestigioase școli de afaceri din lume - Școala de Management Carlson de la Universitatea din Minnesota și WU Executive Academy a WU Viena. Global Executive MBA a fost clasat pe locul 44 în ultimul Financial Times Executive MBA Ranking din 2016 și este acreditat de către cele mai multe acreditări de renume mondial, cum ar fi AACSB, AMBA, și EQUIS. [+]

Part-time Global Executive MBA este oferit în comun de WU Executive Academy , Universitatea Viena de Economie și de afaceri și Carlson School of Management, Universitatea din Minnesota.

2 grade MBA, 1 program

Executive MBA începe anual în primăvară. Participanții la program primesc două diplome de MBA, o diplomă americană și o diplomă europeană. Programul aparține cercului de elită al programelor MBA de a deține acreditarea triple-coroană (AACSB, EQUIS și AMBA), este listată la nivel mondial în clasamentele internaționale și predată în limba engleză.

WU Executive MBA se concentrează pe probleme de management general și de conducere. Se pune accentul pe impactul globalizării, pe dezvoltarea de strategii corporative adecvate, pe gestionarea proceselor de schimbare și pe dobândirea unor abilități solide de management financiar.... [-]