Filter
EMBA
Asia

Vezi Studii de Afaceri în Administrarea Afacerilor Internaţionale în Asia 2019

Un EMBA sau Executive MBA este un grad de afaceri absolvent de nivel pentru profesioniști și executive. Aceasta le permite să studieze educație executiv de afaceri și de lucru în același timp.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Vezi tot Diplome de EMBA în Administrarea Afacerilor Internaţionale în Asia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Results in Administrarea Afacerilor Internaţionale, Asia

Studii
Locație
Asia
Tip de studiu
Frecvență
HEC Paris in Qatar

Executive MBA este un program practic și intens dezvoltat pentru a vă oferi o înțelegere a aspectelor sociale, economice și de mediu ale afacerilor internaționale, precum ... [+]

1 Grad, 8 Majori, 14 Locații

Executive MBA este un program practic și intens dezvoltat pentru a vă oferi o înțelegere a aspectelor sociale, economice și de mediu ale afacerilor internaționale, precum și abilitățile de a pune în aplicare viziunea dumneavoastră.

Concentrarea noastră specială pe strategie, leadership și mediul de afaceri global vă asigură că veți obține cunoștințe și abilități cuprinzătoare, inovatoare și aplicabile.

Veți învăța nu numai de la facultate de top, ci și de la alți participanți de rang înalt, care aduc o bogată experiență practică de afaceri, dintr-un spectru larg de industrii și funcții de management la clasă.... [-]

Qatar Doha