Filter
EMBA
Australia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vizualizează Programe de EMBA în Administrarea afacerilor în Australia 2019

Destinat pentru profesioniștii care deja au cunoștințe practice semnificative, un program postuniversitar de MBA Executiv (EMBA) este conceput pentru a le oferi studenților instrumentele necesare pentru a avansa în carieră. Poți chiar și să lucrezi în timp ce studiezi, deoarece experiența din lumea reală îmbogățește mediul de învățare.

Australia este o țară insulă și continent din emisfera sudică, în SW Pacific, un stat membru al Commonwealth-ului.

Studii EMBA de Top în Administrarea afacerilor în Australia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Australia

University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration Executive (EMBA) oferă o suită integrată de capabilități teoretice și profesionale sofisticate pentru directori, cei care aspiră la func ... [+]

Master of Business Administration Executive (EMBA) oferă o suită integrată de capabilități teoretice și profesionale sofisticate pentru directori, cei care aspiră la funcții executive și antreprenori.

Programul dezvoltă abilitățile necesare pentru a răspunde mediului dinamic al afacerii prin identificarea, implementarea și gestionarea celor mai bune practici de afaceri prin toate etapele ciclului de viață profesional și de afaceri.

Competențele și abordările de leadership sunt îmbunătățite pentru a permite răspunsuri eficiente la gestionarea tuturor modelelor de afaceri. Absolvenții sunt pregătiți să fie inovativi, vizionari și strategici în furnizarea de rezultate bazate pe client.... [-]

Australia North Wollongong
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză