MBA Executiv în Administrarea Afacerilor în Canada

Vezi toate cele Programe de EMBA în Administrarea Afacerilor în Canada 2018/2019

Administrarea Afacerilor

Un MBA executiv, sau EMBA, este un grad de afaceri la nivel de absolvent. Un program de Executive MBA este o mulțime ca un program regulat de MBA. Principala diferență este că un program de Executive MBA este în primul rând proiectat pentru a educa directori de lucru, manageri, antreprenori, și alți lideri de afaceri.

Canadienii o mare importanță pe învățare, și-au dezvoltat un sistem de învățământ de prim rang, cu standarde ridicate. Nu numai Canada oferă un mediu sigur, curat, dar a fost constant pe locul ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a trăi în ceea ce privește calitatea vieții de ONU.

Studii de Afaceri de Top în Administrarea Afacerilor în Canada 2018/2019

Citește Mai Mult

Mcgill - hec montréal emba

HEC Montréal
Campus Cu jumătate de normă 15 luni September 2018 Canada Montreal

McGill - HEC Montreal EMBA va acorda participanților de succes un grad comun de MBA purtând sigiliile atât HEC Montréal și McGillUniversity ... [+]

McGill - HEC Montréal EMBA

Programul este conceput pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare ale managerilor cu experiență care ocupă sau sunt destinați funcțiilor de conducere. Participanții la program sunt manageri, antreprenori și profesioniști cu o experiență de muncă de cel puțin 10 ani, inclusiv o experiență managerială de cel puțin cinci ani.

Participanții rămân în posturile lor de-a lungul programului și pot să-l finalizeze în 15 luni. Clasele se întâlnesc de obicei joi până duminică, o dată pe lună, cu două module rezidențiale de 7 și 10 zile. Al doilea modul rezidențial va avea loc în străinătate în America Latină sau Asia.

... [-]

Executive MBA

Telfer School of Management, University of Ottawa
Campus Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Canada Ottawa

Universitatea din Ottawa Executive MBA este pentru cei care caută cea mai mare rentabilitate a investiţiei lor personale şi financiare într-un grad de afaceri absolvent. Dacă o cerere mai mare de tine şi se aşteaptă mai mult în schimb, Ottawa Executive MBA este pentru tine. [+]

Te o cerere mai mare de. Asteptati-va mai mult in schimb

Universitatea din Ottawa Executive MBA este pentru cei care caută cea mai mare rentabilitate a investiţiei lor personale şi financiare într-un grad de afaceri absolvent. Programul nostru ofera real-lume experienţe de învăţare, expunerea la gânditori de afaceri la nivel mondial şi lideri, şi accentul pus pe gestionarea şi aplicarea tehnologiei pentru a obţine înainte în economia de astăzi bazate pe cunoaştere. Dacă o cerere mai mare de tine şi se aşteaptă mai mult în schimb, Ottawa Executive MBA este pentru tine.

Hands-on de învăţare, de prima mana Experience

Universitatea din Ottawa Executive MBA vă echipează cu experienţă pentru a obţine înainte în lumea afacerilor. Scopul nostru de bază este la cererea lumii reale de cunoştinţe de afaceri şi cele mai bune practici: ... [-]