Filter
EMBA
Danemarca Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută Programe de EMBA în Administrarea afacerilor în Danemarca 2019

Programul Executive MBA este un program global de gestionare a conceput pentru a satisface nevoile de profesioniștii la mijlocul carierei.Se dezvoltă manageri eficiente pentru ziua de azi organizație globală dinamică 's

In ciuda populatiei mici, locul Danemarca, ca una din lume cele mai inovatoare țări datorită unui accent puternic pe cercetare și educație de înaltă calitate. Veți fi, de asemenea, studierea într-un mediu sigur, prietenos și bazată pe inovare.

Studii de MBA Executiv de Top în Administrarea afacerilor în Danemarca 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Danemarca

AVT Business School

AVT AMBA acreditat Executive MBA este singurul program de lider global, oferit în Danemarca. ... [+]

MBA Executiv

Executive MBA (Master of Business Administration) la AVT este o călătorie îmbogățită care vă permite să vă perfecționați abilitățile manageriale în timp ce explorați rolurile schimbătoare ale liderilor în mediul de afaceri dinamic de astăzi.

MBA este un program de 18 luni în două părți:

Partea 1 este ACB care durează șase luni / 650 ore de învățare. Partea 2 este MBA care durează încă 12 luni / 1.300 de ore de studiu și se bazează pe finalizarea cu succes a programului CBA.

Prima parte a Executive MBA include un studiu plăcut, de deschidere a ochilor, la Cambridge, din Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii.... [-]

Danemarca Copenhagen
Contactează şcoala
Engleză
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză