Filter
EMBA
Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Diplome de EMBA în Administrarea afacerilor 2019 in Ras Al Khaimah în Emiratele Arabe Unite

Un EMBA ar putea fi soluția. Acesta vă permite să păstrați locul de muncă, să învețe de la experți și aplica noi competențe imediat înapoi în forța de muncă.

Educația în Emiratele Arabe Unite are beneficiile sale: soare, mare, nisip, veniturile scutite de impozit, după absolvire și unele dintre cele mai bune universități din Golf region.In plus, o serie de universități de prestigiu din sediul în alte țări au campusuri filiale în Emiratele Arabe Unite.

Ras Al Khaimah este unul dintre cele șapte emirate situate în regiunile nordice ale Emiratele Arabe Unite. Numele sau se traduce prin "Partea de sus a cortului" și este acasa, la mai mult de 250.000 de locuitori. Ea are mai multe repere și muzee a face o destinație turistică populară.

Solicită Informații Studii de Afaceri în Administrarea afacerilor in Ras Al Khaimah în Emiratele Arabe Unite 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Administrarea afacerilor, Al Jazirah Al Hamra

Studii
Locație
Emiratele Arabe Unite
Al Jazirah Al Hamra
Tip de studiu
Ritm
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Acest program este predat în EAU. Executive MBA este un program part-time pentru profesioniștii din domeniul afacerilor se pregătesc pentru a deveni manageri. Accentul es ... [+]

Acest program este predat în EAU

O MBA Executiv este un program part-time pentru profesioniștii din domeniul afacerilor care se pregătesc să devină manageri. Accentul este pe dezvoltarea de cunoaștere și înțelegere a problemelor de management strategic pentru a reflecta asupra și de a îmbunătăți de afaceri și practici de management. Programul este conceput să se potrivească cu cerințele unui loc de muncă full-time.

Despre curs

Indiferent de ce parte a industriei sau comerțului lucrați în, curs Executive MBA vă va ajuta în obținerea o înțelegere critică a problemelor și provocărilor cu care se confruntă întreprinderile și organizațiile și vă dota cu facultățile analitice și critice pentru a identifica solutii potentiale. Aceste calități sunt căutate de către angajatori de prestigiu.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Contactează şcoala
Engleză
Part time
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Ras al Khaimah

Executive Master of Business Administration (EMBA) ... [+]

Executive Master of Business Administration (EMBA) [-]
Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză