MBA Executiv în Administrarea Afacerilor în Grecia

Vizualizează Programe de EMBA în Administrarea Afacerilor în Grecia 2019

Administrarea Afacerilor

Destinat pentru profesioniștii care deja au cunoștințe practice semnificative, un program postuniversitar de MBA Executiv (EMBA) este conceput pentru a le oferi studenților instrumentele necesare pentru a avansa în carieră. Poți chiar și să lucrezi în timp ce studiezi, deoarece experiența din lumea reală îmbogățește mediul de învățare.

Grecia, oficial Republica Elenă, sau Hellas așa cum a solicitat de la cele mai vechi timpuri, este o țară din Europa de Sud-Est. În conformitate cu recensământul din 2011, populația Greciei 's este de aproximativ 11 milioane de euro.

Studii de EMBA de Top în Administrarea Afacerilor în Grecia 2019

Citește Mai Mult

Executive MBA

DEI College
Campus September 2019 Grecia Thessaloniki

Executive MBA de la Northampton Business School este atent conceput pentru a oferi cunoștințe aprofundate a tuturor domeniilor critice de afaceri și funcții. Pentru a reuși în afaceri, aveți nevoie de mai mult decat abilități de afaceri. [+]

Descriere

Executive MBA de la Northampton Business School este atent conceput pentru a oferi cunoștințe aprofundate a tuturor domeniilor critice de afaceri și funcții. Pentru a reuși în afaceri, aveți nevoie de mai mult decat abilități de afaceri. Master of Business Administration Executive este o calificare postuniversitare recunoscută la nivel mondial pentru absolvenții ambițioși, motivați.

Acest lucru unic de Executive MBA se va potrivi cu cele care aspiră să devină profesioniști de afaceri fără experiență de afaceri sau de management anterioare, dar au un interes clar și pasiune pentru afaceri, întreprinderi și spirit antreprenorial.

Obținerea unui MBA de la Universitatea din Northampton va sprijini progresul in cariera ta prin dezvoltarea de gândire și de cercetare critice abilitățile care vor spori cunoștințele de afaceri și înțelegere. MBA vă va învăța teoria practici de management eficace și vă dota cu abilități esențiale, de încredere și competență pentru a vă ajuta atunci când te aventurezi în industria aleasa. Veți învăța să gândească soluții bazate pe lateral, convenție provocare și de a oferi cunoștințe de probleme de afaceri. Va fi capabil să gândească și să opereze diferit colegilor, care este esențial în arena de astăzi de afaceri la nivel mondial.... [-]


Executive MBA

International Hellenic University (IHU)
Campus Cu jumătate de normă 24 luni January 2019 Grecia Thessaloniki

IHU Executive MBA este un program de 24 de ore de înaltă calitate predat peste un weekend extins o dată pe lună și începe în fiecare lună. În total, există șaizeci de săptămâni de cursuri. [+]

IHU Executive MBA este un program de 24 de ore predat pe parcursul unui weekend lung (inclusiv vineri) o dată pe lună și începe în fiecare lună. În total, există șaizeci de săptămâni de cursuri.

Programul nostru este conceput pentru profesioniști ocupați pentru a-și dezvolta cariera fără a-și pierde impulsul. Programul flexibil de predare își propune să permită elevilor din medii diverse să participe la ore. Mai mult, o varietate de metode de predare sunt folosite pentru a facilita învățarea, cum ar fi atelierele de lucru, sesiunile de dezvoltare a competențelor soft și integrarea seminarelor.

Predarea are loc în campus, în Salonic.

Aplicarea următoare: Aplicațiile sunt acceptate până la împlinirea locurilor oferite.... [-]


Executive MBA - traseu internațional

University of Strathclyde Business School
Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 24 luni August 2019 Grecia Athens

Strathclyde Business School (SBS), are o istorie lungă și mândru de a fi o școală de afaceri inovatoare - și o parte a unei universități tehnologice de conducere - cu 'utile de învățare "în centrul său. SBS a fost numit Business School a anului în învățământul Superior Times 2016 premiile anunțate în luna noiembrie. Premiul a fost făcută în semn de recunoaștere a atitudinii inovatoare și antreprenoriale Business School și performanța generală "restante". [+]

Strathclyde MBA a fost disponibil in afara Marii Britanii din 1988, cu mii de participanți la curs MBA absolvit acum și mulți studiază mai prezent în propria lor țară.

Strathclyde MBA are multe trasee de studiu, dar punem accent demersul nostru "un MBA". Executive MBA ai studia prin unul dintre centrele noastre internationale, este exact același program ca și cum ați studieze în Glasgow, iar cadrele didactice care livrează elementele de bază ale programului în țara dumneavoastră livra de asemenea MBA în Glasgow.

Formatul Programul este conceput special pentru directori ocupat care au nevoie să combine angajamente de carieră și de familie cu cerințele studiilor MBA. Flexibilitatea abordării part-time permite participanților să absolvent termen de doi ani. Cu toate acestea, studiul poate fi eșalonată pe o perioadă mai lungă, dacă este necesar, la un maxim de șase ani.... [-]