EMBA în Administrarea Afacerilor Part time în Grecia

Vezi Programe de EMBA în Administrarea Afacerilor Cu jumătate de normă în Grecia 2019

Administrarea Afacerilor

Destinat pentru profesioniștii care deja au cunoștințe practice semnificative, un program postuniversitar de MBA Executiv (EMBA) este conceput pentru a le oferi studenților instrumentele necesare pentru a avansa în carieră. Poți chiar și să lucrezi în timp ce studiezi, deoarece experiența din lumea reală îmbogățește mediul de învățare.

Grecia, oficial Republica Elenă, sau Hellas așa cum a solicitat de la cele mai vechi timpuri, este o țară din Europa de Sud-Est. În conformitate cu recensământul din 2011, populația Greciei 's este de aproximativ 11 milioane de euro.

Contactează Universități Cele Mai Bune Programe de EMBA în Administrarea Afacerilor Cu jumătate de normă în Grecia 2019

Citește Mai Mult

Executive MBA

International Hellenic University (IHU)
Campus Cu jumătate de normă 24 luni January 2019 Grecia Thessaloniki

IHU Executive MBA este un program de 24 de ore de înaltă calitate predat peste un weekend extins o dată pe lună și începe în fiecare lună. În total, există șaizeci de săptămâni de cursuri. [+]

IHU Executive MBA este un program de 24 de ore predat pe parcursul unui weekend lung (inclusiv vineri) o dată pe lună și începe în fiecare lună. În total, există șaizeci de săptămâni de cursuri.

Programul nostru este conceput pentru profesioniști ocupați pentru a-și dezvolta cariera fără a-și pierde impulsul. Programul flexibil de predare își propune să permită elevilor din medii diverse să participe la ore. Mai mult, o varietate de metode de predare sunt folosite pentru a facilita învățarea, cum ar fi atelierele de lucru, sesiunile de dezvoltare a competențelor soft și integrarea seminarelor.

Predarea are loc în campus, în Salonic.

Aplicarea următoare: Aplicațiile sunt acceptate până la împlinirea locurilor oferite.... [-]


Executive MBA - traseu internațional

University of Strathclyde Business School
Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 24 luni August 2019 Grecia Athens

Strathclyde Business School (SBS), are o istorie lungă și mândru de a fi o școală de afaceri inovatoare - și o parte a unei universități tehnologice de conducere - cu 'utile de învățare "în centrul său. SBS a fost numit Business School a anului în învățământul Superior Times 2016 premiile anunțate în luna noiembrie. Premiul a fost făcută în semn de recunoaștere a atitudinii inovatoare și antreprenoriale Business School și performanța generală "restante". [+]

Strathclyde MBA a fost disponibil in afara Marii Britanii din 1988, cu mii de participanți la curs MBA absolvit acum și mulți studiază mai prezent în propria lor țară.

Strathclyde MBA are multe trasee de studiu, dar punem accent demersul nostru "un MBA". Executive MBA ai studia prin unul dintre centrele noastre internationale, este exact același program ca și cum ați studieze în Glasgow, iar cadrele didactice care livrează elementele de bază ale programului în țara dumneavoastră livra de asemenea MBA în Glasgow.

Formatul Programul este conceput special pentru directori ocupat care au nevoie să combine angajamente de carieră și de familie cu cerințele studiilor MBA. Flexibilitatea abordării part-time permite participanților să absolvent termen de doi ani. Cu toate acestea, studiul poate fi eșalonată pe o perioadă mai lungă, dacă este necesar, la un maxim de șase ani.... [-]