MBA Executiv în Administrarea Afacerilor în Irlanda

Vezi toate Programe de EMBA în Administrarea Afacerilor în Irlanda 2019

Administrarea Afacerilor

Programele EMBA sunt opțiunile educaționale flexibile și accesibile pentru profesioniștii care lucrează cu normă întreagă. În astăzi 's piața forței de muncă, ea ' nu e ușor să găsești un avantaj competitiv. Oameni atât angajați și șomeri te uiți la un EMBA.

Irlanda implementat în ultimul timp o lege, care mandate toți elevii din învățământul universitar pentru a aplica pentru împrumuturi guvernamentale pentru a le permite să realizeze visele lor mai mari academice. Limba oficială în primul rând este irlandez, de asemenea, cunoscut sub numele irlandez Gaelic, dar engleza (a doua limbă oficială) este utilizat pe scară mai largă. Capitala națională este Dublin. Irlanda este renumit pentru celebrarea Ziua Sfântului Patrick (17 martie) peste tot în lume.

Programe de MBA Executiv de Top în Administrarea Afacerilor în Irlanda 2019

Citește Mai Mult

Executive MBA

UCD Michael Smurfit Graduate Business School
Campus Cu jumătate de normă 24 luni September 2019 Irlanda Dublin

Suntem conducere bazata pe cercetare scoala de afaceri Irlanda și va fi plasat în mod ideal pentru a profita de cercetare ne desfășurăm aici. Facultatea noastră internațională este o resursă valoroasă, care oferă școlarizare de înaltă calitate și o experiență vastă de afaceri. [+]

Metode de predare inovatoare în cadru grup mic. Colegii profesionale, extrem de motivați. Contactul cu absolventii si lideri de corporatii. Foarte instruit, facultate internaționale.

Obiectivele Executive MBA

Cunoștințe Suntem conducere bazata pe cercetare scoala de afaceri Irlanda și va fi plasat în mod ideal pentru a profita de cercetare ne desfășurăm aici. Facultatea noastră internațională este o resursă valoroasă, care oferă școlarizare de înaltă calitate și o experiență vastă de afaceri.

Abilităților manageriale Vă vom ajuta să vă îmbunătățiți analiza critică dvs., de rezolvare a problemelor și a altor abilități de afaceri practice și de a dezvolta dvs. "soft skills", cum ar fi abilitățile de comunicare și interpersonale, prin instruire si coaching.... [-]


Trinity Executive MBA

Trinity College Dublin - Business School
Campus Cu jumătate de normă 24 luni September 2019 Irlanda Dublin

Trinity Executive MBA este un program de doi ani, cu experiență part-time, proiectat să provoace gândirea și să vă realizeze potențialul, în timp ce se potrivește cu programul dvs. [+]

Trinity Executive MBA

Trinity Executive MBA este un program de doi ani, cu experiență part-time, proiectat să provoace gândirea și să vă realizeze potențialul, în timp ce se potrivește cu programul dvs.

Programul evidențiază

Conducerea și modul de dezvoltare profesională

Îmbunătățiți conștiința de sine și întindeți-vă în afara zonei de confort pentru a descoperi calitățile dvs. unice de conducere. Antrenorii de performanță de înaltă calificare, atelierele de grup și testele psihometrice sunt doar câteva dintre modalitățile prin care vă putem ajuta să vă realizați potențialul.

Proiecte de consultanță în companii

Acțiunea de învățare live cu companii reale reprezintă o parte esențială a MBA Trinity. De-a lungul programului, veți lucra direct cu directori executivi din companii dintr-o serie de industrii, abordând chestiuni strategice reale de afaceri.... [-]