MBA Executiv în Administrarea Afacerilor în Liban

Privește Programe de EMBA în Administrarea Afacerilor în Liban 2019

Administrarea Afacerilor

Un EMBA sau Executive MBA este un grad de afaceri absolvent de nivel pentru profesioniști și executive. Aceasta le permite să studieze educație executiv de afaceri și de lucru în același timp.

Numit Liban, oficial Republica Libaneză. Se găsește în Marea Mediterană de Est. Mulți oameni din țară au acces la educație, care este, în principiu structurat în educația de bază, primar și secundar, precum și terțiară.

Studii EMBA de Top în Administrarea Afacerilor în Liban 2019

Citește Mai Mult

EMBA

American University of Beirut - AUB
Campus Cu normă întreagă August 2019 Liban Beirut

Școala de Business Executive MBA Suliman S. Olayan este o călătorie intensă în leadership și management, care vă va pregăti pentru a aborda mediile complexe de afaceri la nivel global și, în special, în piețe provocatoare, cum ar fi Orientul Mijlociu și Africa. [+]

Livrat cu o echipă de cadre didactice și practicieni cu experiență internațională, programul este o călătorie invigorantă și intensivă de învățare, care vă pregătește să depășiți provocările de afaceri și organizarea multidimensionale într-o economie globală în permanentă schimbare și interconectare. Analiza riguroasă și rezolvarea problemelor utilizând studii de caz, discuții de grup și simulări asigură un mediu de partajare a cunoștințelor de mare putere. Pe tot parcursul călătoriei, veți învăța noi cadre pentru rezolvarea problemelor și veți construi o rețea puternică, diversă, de directori cu aceeași grijă.

Programul EMBA vă va oferi cunoștințe practice în domeniile:... [-]


EMBA: Executive MBA

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Campus Cu normă întreagă 18 luni October 2019 Liban Beirut

EMBA permite directori și manageri să înțeleagă diferitele dinamica lumea afacerilor de astăzi. Acest program permite elevilor să dobândească stăpânirea completă a instrumentelor și concepte de management. [+]

EMBA: Executive MBA

Primul Executive MBA în regiune cu 4 seminarii internaționale planificate de formare în Management General

Țintă: Titular de o diplomă universitară

Experiență minimă: 7-8 ani

Limba: Englez

Obiectiv

EMBA permite directori și manageri să înțeleagă diferitele dinamica lumea afacerilor de astăzi. Acest program permite elevilor să dobândească stăpânirea completă a instrumentelor și concepte de management. Acesta oferă o imagine reală în stratul strategic de afaceri, în cazul în care de conducere și de luare a deciziilor se află în centrul procesului.

Două diplome internaționale Executive MBA de la ASE Executive MBA de la ESCP Europa Structura cursului ... [-]