MBA Executiv în Administrarea Afacerilor în Mexic

Caută Programe de EMBA în Administrarea Afacerilor în Mexic 2018/2019

Administrarea Afacerilor

După ce ai obținut o diplomă postuniversitară în afaceri și ai o experiență practică semnificativă, următorul pas îl reprezintă un MBA Executiv (EMBA). Acest tip de programe combină elemente fundamentale precum finanțe, contabilitate și marketing cu studii de leadership pentru a te ajuta să oțbii funcții executive la nivel înalt sau de management.

Mexicul este una dintre țările cele mai populare turistice de pe planetă. Țara are ambele zone tropicale și temperate oferind studenților cel mai bun timp aici. Dacă doriți să studieze pentru cursul dumneavoastră în Universitatea Nationala Autonoma din Mexic, aceasta va fi o viață strălucitoare cu mult divertisment din țară, precum și.

Programe de MBA Executiv de Top în Administrarea Afacerilor în Mexic 2018/2019

Citește Mai Mult

Executive MBA

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México
Campus Cu jumătate de normă 21 luni July 2019 Mexic Buenavista

Executive MBA ITAM: un program global conceput pentru directori antreprenori. Printre caracteristicile care diferențiază Executive MBA de la ITAM ca un program unic în clasa sa. [+]

Executive MBA ITAM: un program global conceput pentru directori antreprenori

Printre caracteristicile care diferențiază Executive MBA de la ITAM ca un program unic în clasa sa, ne găsim:

- Relevanța conținutului care se îngropa în probleme de interes național, de asemenea , analizate dintr - o perspectivă globală de afaceri.

- Cele trei cursuri intensive, cu o săptămână fiecare, în orașele Shanghai sau Beijing, Calcuta și New Orleans.

- dublă gradul de acordare a absolvenților două școli de afaceri de top din întreaga lume: Master în Business Administration, ITAM, și Maestru de Management Global, de la Universitatea Tulane.

- Valoarea adăugată a rețelelor, favorizate de profilul participanților.... [-]