MBA Executiv în Administrarea Afacerilor în Zimbabwe

Vezi tot Programe de EMBA în Administrarea Afacerilor în Zimbabwe 2019

Administrarea Afacerilor

Programele EMBA sunt opțiunile educaționale flexibile și accesibile pentru profesioniștii care lucrează cu normă întreagă. În astăzi 's piața forței de muncă, ea ' nu e ușor să găsești un avantaj competitiv. Oameni atât angajați și șomeri te uiți la un EMBA.

Există multe motive pentru care ar putea vedea in vizita Zimbabwe. De la atractii turistice la multe caracteristici istorice și setările politice ale țării va sufla mintea ta departe în timp ce încerca să înțeleagă viață în Zimbabwe. În ciuda situației economice infam al țării, oamenii se bucură învățământul superior accesibil și abilitățile predate in universitatile de aici. Calitatea de competențele inginerești aici este de mare cum este reglementat de Institutul Zimbabwe a Inginerilor. Puteți să fiți siguri de obtinerea de formare de calitate așa cum vă bucura de sejurul dvs. în Zimbabwe.

Diplome de EMBA de Top în Administrarea Afacerilor în Zimbabwe 2019

Citește Mai Mult

Executive Master de Administrare a Afacerilor

Africa University - Zimbabwe
Campus Cu normă întreagă 2 anii February 2019 Zimbabwe Mutare

Programul de MBA este conceput pentru a oferi o înțelegere de bază a domeniului de management, precum și aprofundarea cunoștințelor într-o zonă selectată, în scopul de a pregăti absolvenții săi pentru funcțiile de management general. Programul este conceput pentru a integra teoria și practica referitoare la mediul african în contextul globalizării. [+]

Programul de MBA este conceput pentru a oferi o înțelegere de bază a domeniului de management, precum și aprofundarea cunoștințelor într-o zonă selectată, în scopul de a pregăti absolvenții săi pentru funcțiile de management general. Programul este conceput pentru a integra teoria și practica referitoare la mediul african în contextul globalizării.

Cerințe de intrareO diplomă de prim grad de o universitate recunoscută de Universitatea Africa sau o calificare profesională obținută prin studii și examene formale și recunoscută ca echivalent de diplomă de către AUCel puțin 4 ani de experiență de muncă post-calificare într-o funcție de conducereCompetența în matematică de bază nu sub nivelul GCE 'O'În cazuri excepționale, studenții care posedă alte calificări de învățământ terțiar, pe lângă cele specificate mai sus și care au un istoric bun de experiență managerială sau antreprenorială, pot fi luați în considerare pentru a fi admiși în program.Structura programuluiAnul un semestru Unu/>MEC501 Economie (3 credite)MAC501 Contabilitate financiară și de management (3 credite)MBA501 Metode de cercetareMBA502 Tehnologia Informației (2 credite)Gestionarea MMS 502MKT501 Managementul marketingului (3 credite)... [-]