MBASTUDIES.RO

Compară Programe de EMBA în Administrarea asistenței medicale

Bazându-se pe experiența existentă în lumea reală, MBA-ul postuniversitar Executive poate fi o completare valoroasă într-o carieră deja reușită. Prin direcționarea directorilor în primul rând, gradul poate oferi cursuri provocatoare și relevante care pot beneficia atât student și angajatorul său respectiv.

Ce este un EMBA în administrarea sănătății? Un EMBA este un grad de nivel superior care încearcă să îmbogățească cunoștințele și experiența angajaților executivi și manageri care lucrează deja în industria de asistență medicală. Oricine care completează un EMBA în Administrația Sănătății poate afla mai multe despre industria dinamică și tendințele actuale și viitoare, astfel încât el sau ea să contribuie potențial mai mult la acest domeniu plină de satisfacții și interesante.

EMBA în administrația de sănătate candidații se pot aștepta să învețe o varietate de abilități care se pot traduce la succes în pozițiile lor curente. De exemplu, lucrul în grupuri poate încuraja munca în echipă și crearea de rețele cu persoane în poziții similare din diferite organizații. În plus, un student se poate aștepta să învețe abilitățile de rezolvare a problemelor și să practice practici decizionale de nivel superior care pot spori încrederea în rolul său actual.

Costul completării acestui program va varia de la instituție la instituție. Durata programului poate varia, de asemenea, deoarece majoritatea studenților vor lua aceste cursuri în același timp cu pozițiile actuale.

Pe măsură ce piața medicală se dezvoltă rapid și se schimbă rapid, administrația medicală devine din ce în ce mai importantă. Spitalele, în special, ar putea dori persoane fizice care au absolvit acest grad, astfel încât să poată fi siguri că starea actuală a pieței și tendințele industriei sunt evaluate în mod constant. Odată finalizate, studenții pot fi candidați de top pentru locuri de muncă, cum ar fi administratorii de spitale sau alte posturi executive de nivel înalt în domeniul sănătății. Acest grad poate oferi elevului o margine într-o piață competitivă.

Cei care sunt interesați de acest grad special pot căuta la nivel local, online sau chiar la nivel global. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

1 Rezultate din Administrarea asistenței medicale Filter

Executive MBA / MS în sănătate Leadership

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Ithaca

Pregătirea profesioniștilor din domeniul sănătății pentru a facilita schimbarea și a stimula inovația - din interiorul organizațiilor și din întreaga industrie în ansamblu.