MBASTUDIES.RO

Caută Studii de EMBA de Top în Africa 2019/2020

Africa este o destinație de studiu de top pentru studenții din întreaga lume. Un EMBA în Africa a devenit o alegere deosebit de popular ca mai mulți studenți sunt descoperi programe educaționale de înaltă calitate. Pe măsură ce economiile din Africa cresc, există o cerere mare pentru profesioniștii din domeniul de afaceri calificați, făcând un EMBA în Africa o alegere de top. În plus, cei care aleg să studieze în Africa se pot bucura de o gamă largă de activități, peisaje, orașe, sate, și culturi. Programe de EMBA din Africa sunt concepute pentru profesioniștii care doresc să avanseze cariera lor în funcții de conducere. Programe sunt în general structurate astfel încât studenții să poată continua să lucreze în timp ce lua o diplomă. Aceste programe sunt deosebit de eficiente, deoarece elevii se pot aplica cunoștințele dobândite în sala de clasă direct la locurile lor de muncă. În timp ce câștigă o bază solidă de afaceri, programe de EMBA din Africa va pune accentul pe leadership, strategie, managementul schimbării și dezvoltării.Aflați mai multe despre un EMBA în Africa de a lua o privire prin intermediul programelor de mai jos. Când găsiți un program care vă interesează, completați pur și simplu formularul și vă va conecta direct cu școala!

rezultate găsite Filter

Executive MBA

Business School Netherlands, Nigeria
Campus Part time 24 luni Contactează şcoala Nigeria Lagos

Acțiunea noastră de învățare de la Executive Executive MBA taie între profesioniștii executivi și directorii juniori din diferite state din Nigeria și sectoare ale economiei.

Executive Master de Administrare a Afacerilor

Africa University - Zimbabwe
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Zimbabwe Mutare

Programul de MBA este conceput pentru a oferi o înțelegere de bază a domeniului de management, precum și aprofundarea cunoștințelor într-o zonă selectată, în scopul de a pregăti absolvenții săi pentru funcțiile de management general. Programul este conceput pentru a integra teoria și practica referitoare la mediul african în contextul globalizării.

Executive MBA

Avicenne Private Business School (APBS)
Campus La zi 4 semestre Septembrie 2020 Tunisia Tunis

Executive MBA de la APBS este un program flexibil, care are ca scop manageri și directori de companii care doresc să stimuleze abilitățile, aptitudinile profesionale și manageriale, în timp ce deschiderea unor noi oportunități de afaceri.

în managementul energiei emba

German Business School
Campus Part time 2 ani Septembrie 2020 Tunisia Tunis

Domeniul major al nostru EMBA in managementul energiei se adresează angajaților care lucrează în organizații publice sau companii (de producție mari consumatoare de energie), cu specializarea în managementul deșeurilor, consumul de energie, procurare, de conservare a apei și a eficienței energetice.

Emba în managementul vânzărilor

German Business School
Campus Part time 2 ani Septembrie 2020 Tunisia Tunis

Programul EMBA Sales Management oferă participanților cunoștințe valoroase necesare pentru dezvoltarea unei forțe de vânzări și de coordonare a operațiunilor de vânzare. Participarea la acest program va promova motivarea angajaților și pentru a îmbunătăți atitudinea lor de vânzări dinamizării către clienți.

Emba în management general

German Business School
Campus Part time 2 ani Septembrie 2020 Tunisia Tunis

Programul EMBA Management general este sector neutru și adecvat pentru angajații din diferite segmente industriale si de economie, inginerie, fundal tehnice sau de știință.

Global Executive MBA

CEIBS Africa
Campus Part time 18 luni Septembrie 2020 Ghana Accra

China Europa International Business School (CEIBS) este principala școală de afaceri internaționale în China. Școala este o bază non-pro t joint venture autonomă înființată în 1994, în cadrul unui acord între guvernul chinez și Comisia Europeană.

Global Executive MBA

CEIBS Africa
Campus Part time 18 luni Contactează şcoala Ghana Accra China Shanghai + 2 mai mult

CEIBS Global Executive MBA este un program part-time de 18 luni, cu un accent puternic pe probleme manageriale cuplate cu dezvoltarea leadership și sesiuni de coaching. Veți primi o educație de clasă mondială, cu un punct de vedere unic de China se schimbă rapid de afaceri și

Executive MBA în Ghana

Lancaster University Ghana
Campus Part time 24 luni Septembrie 2020 Ghana Accra

Lancaster MBA a bucurat de o reputație la nivel mondial, precum și cu MBA Executive a devenit chiar mai acoperire globală, ținând învățătura noastră de peste mări pentru a aduce experiența noastră la oameni mai mult și mai mult talentați. Cursul va fi oferit la campusul nostru din Ghana.

modulare Executive MBA

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Campus Part time 2 ani Martie 2020 Nigeria Lagos

Modular Programul de Executive MBA de Lagos Business School este un program intensiv conceput pentru profesioniștii ocupat în căutarea pentru educație de management de calitate, care combină flexibilitatea cu un fundal academic puternic

EMBA

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Campus Part time 24 luni Martie 2020 Nigeria Lagos

EMBA de la Lagos Business School, Universitatea Pan-african este un program de revigorant și intens, concepute pentru a pregăti potențialilor directori pentru conducerea senior

UCT GSB Executive MBA

University of Cape Town Graduate School of Business
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Africa de Sud Cape Town

GSB MBA specializată în Managementul Executiv (EMBA) este o experiență de învățare aplicată pentru directori și lideri care vă vor ajuta să vă dezvoltați în rolul dvs. executiv, astfel încât să fie mai îndeplinită și mai intenționată. Programul vă va dezvolta prezența, capacitatea conceptuală, înțelepciunea practică și prudența, astfel încât să puteți prioritiza în situații complexe și să vă asigurați eficient.