MBASTUDIES.RO

Caută Studii de EMBA de Top în America de Sud 2019

Pentru cei care au acuulat o cantitate semnificativă de experiență profesională în afaceri și care sunt pregătiți pentru a munci pe o poziție mai proeminentă, un MBA Executiv (EMBA) este următorul pas. Printre subiectele explorate se numără cursurile de contabilitate, conducere și finanțe.

Un Master of Business Administration (MBA) este prezentat absolvenților după încheierea a doi ani de subiecte avansate și specializate de studiu care acoperă, cum ar fi de afaceri, management, finanțe și contabilitate. Câștigul salarial un MBA poate oferi absolvenților un avantaj competitiv asupra altor solicitanți de locuri de muncă într-o piață agresivă de locuri de muncă.

 

Spanning mai multe țări și teritorii insulare, America de Sud este acasa, la multe țări vorbitoare de limba spaniola. Aici, elevii pot merge literalmente prin istoria în drumul lor spre clasă și bucurați-vă de cultura a societăților antice. 

Contactează Direct Școlile MBA Executive în America de Sud 2019

rezultate găsite Filter

Executive MBA în Management de Proiect (EMBAP)

ESIC Business & Marketing School
Campus Part time 600 ore Martie 2020 Brazilia Curitiba

Executive MBA în Management de Proiect - EMBAP este direcționat către profesioniști executivi care sunt experimentați și / sau interesați în zona de proiect. Acestea oferă o fundație bună pentru înțelegerea managementului cursurilor și discută rolul managerului.

Executive MBA în Managementul Afacerilor (EMBA)

ESIC Business & Marketing School
Campus Part time 600 ore Martie 2020 Brazilia Curitiba

Executive MBA în Managementul Afacerilor - EMBA este destinat profesioniști cu experiență, care în cadrul organizațiilor lor de a efectua lucrări caracterizate prin luarea deciziilor și de gestionare a resurselor de afaceri, precum și acei profesioniști care îndeplinesc funcții similare și complementare în managementul superior.

Executive MBA la nivel mondial (EMBA)

HHL Leipzig Graduate School of Management
Campus La zi 21 luni Octombrie 2019 Brazilia Morro de São Paulo China Guangzhou Germania Kitzscher India Kolkata Spania Barcelona + 8 mai mult

Global Executive MBA de EADA și HHL pregătește pentru a lucra într-un mediu de afaceri globalizată și extrem de competitivă și vă va ghida la un nivel de cunoștințe, care este indispensabilă pentru a continua cu succes procesul de dezvoltare a managementului.

Executive MBA internațional

FIA – Fundação Instituto de Administração
Campus Part time 20 luni Martie 2020 Brazilia São Paulo

Creat în 1992, pentru a forma lideri de afaceri, acest curs de pionierat are recunoaștere puternică în plan național și internațional. Este cursul final pentru deja a făcut un alt MBA sau crește cunoștințele și abilitățile lor pentru o carieră internațională și caută un schimb intens de cunoștințe de la studenți mai experimentați din Brazilia.

Executive MBA

IEDE Business School Chile
Campus La zi 14 luni Februarie 2020 Chile Providencia

Executive MBA IEDE Business School, își propune să contribuie la dezvoltarea societății prin formarea de excelență profesională, pentru a lucra în diferite organizații, privat și de stat, naționale și internaționale.

Executive MBA

Universidad Sergio Arboleda
Campus La zi Ianuarie 2020 Columbia Bogotá Santa Marta

PRIME Business School este un spațiu pentru dezvoltarea intelectuală și profesională de neegalat în scară, domeniu de aplicare și rigoare. PRIME include, prin facultate sale de clasă mondială, sesiuni de învățare,

Masterat profesional executiv în managementul afacerilor

EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration
Campus Part time 24 luni Martie 2020 Brazilia Rio de Janeiro

Executive Master în Management Professional (MEX) EBAPE este un program de înaltă calificare pentru absolvenții de studii de nivel superior din țară sau din străinătate, care sunt ...

MBA pentru directori

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Campus Part time Octombrie 2019 Venezuela Caracas Panama Panama City China Shanghai Columbia Bogotá Franţa Paris Mexic Buenavista Statele Unite ale Americii New Orleans + 11 mai mult

Executive MBA oferă o viziune strategică, multidisciplinară și sistematică de management, metodologii și experiențe inovatoare de învățare ...

Mba - Executive Master în administrarea afacerilor

ISEAD Business School
Online & Campus Combinate Part time 14 luni Octombrie 2019 Columbia Bogotá Spania Madrid Statele Unite ale Americii Miami + 4 mai mult

Conceput pentru "senior" directori de nivel superior, Master executiv în Business Administration ISEAD Business School este un program flexibil și provocator. Promovează colaborarea în echipă, leadership, adaptabilitate și generarea de idei noi pentru a pune la îndoială realitatea. Toate acestea într-un mediu al diversității culturale care îmbogățește experiența studentului și organizarea acestuia.

Executive MBA LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
Online & Campus Combinate Part time 1 an Septembrie 2019 Chile Peñalolén

Executive MBA LATAM este un program part-time care internaționalizează și promovează cariera participanților săi, creând o valoare imediată pentru organizațiile lor.