Filter
EMBA
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de EMBA în Analiza afacerilor

Finalizarea unui program EMBA este un obiectiv lăudabil care oferă oamenilor expertiză în lumea afacerilor. Disponibil de obicei pentru oricine care a absolvit un program de licență, acest tip de diplomă se bazează pe cunoștințele pe care elevii le-au câștigat din experienta hands-on în cariera lor.

Ce este un EMBA în Business Analytics? De obicei, pentru a oferi studenților o înțelegere mai profundă a practicilor de bază ale afacerilor, scopul acestui program este de a pregăti studenții pentru cariere în afaceri. Cursurile acoperă, de obicei, subiecte precum comunicarea și informatica cu accent puternic pe aspectul analitic al fiecărui subiect. Elevii pot studia subiecte ample, cum ar fi teoria managementului și strategia de afaceri.

Atunci când sunt înscriși într-un program EMBA în Business Analytics, elevii dezvoltă de obicei multe abilități esențiale, cum ar fi rezolvarea problemelor, care le pot ajuta pe tot parcursul carierei lor și pot duce eventual la progresul locurilor de muncă. Competențe analitice puternice pot fi cultivate, precum și abilități de gândire critică care ajută atât la viața profesională, cât și la cea personală.

Fiecare universitate este diferită și are propriile taxe de școlarizare stabilite, astfel încât prețul unui program EMBA variază drastic în rândul școlilor. Universitățile situate în țări separate pot avea prețuri incredibil de diferite.

Cu domeniul de afaceri în creștere în mod constant, există multe cariere interesante disponibile pentru studenții cu un EMBA în Business Analytics. Mulți aleg carierele ca oameni de știință, unii concentrându-se pe informatică, în timp ce alții preferă să lucreze la analize. Cei care se bucură de comunicare cu o mare varietate de oameni își găsesc uneori carierele ca manageri de cercetare de marketing. Locurile de muncă pot fi disponibile ca analisti cantitativi. Carierele ca analisti de afaceri de date sunt o alta optiune populara, iar alti studenti care prefera cariere in spatele scenei pot prefera locuri de munca in calitate de consultanti.

În întreaga lume, universitățile oferă cursuri online pentru a oferi studenților mai multă flexibilitate. Cu acces la distanță, mai mulți studenți au abilitatea de a se înscrie în programele EMBA. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

 

 

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Analiza afacerilor

Institute Of Finance And International Management (IFIM)

Un program special delimitate pentru directori de lucru, de la toate benzile de management, destinate a le dota cu ... [+]

PGDM în Afaceri Executive Analytics în asociere cu IBM.

Durata programului: 15 luni Un program special delimitate pentru directori de lucru, de la toate benzile de management, menite să le dota cu -

Cunoștințe teoretice și practice relevante pentru punerea în aplicare a soluțiilor Business Analytics în organizațiile lor. Conferind abilitățile pentru a le ajuta să se deplaseze în sus pe scara profesională. Taxa de program

Rs. 4.5 Lacs (cu facilitatea de plată parte) Credite Educatie si de grup / pachete Corporate sunt de asemenea disponibile.

AVANTAJE PROGRAM

Datorită orientării sale industrie, programul are următoarele avantaje:

Clase virtuale cu natura hibridă de livrare programului AICTE aprobat grad EPGDM. Numai Institutul în Bangalore pentru a oferi EPGDM în afaceri Analytics (în asociere cu IBM). Certificarea finalizarea programului de la IBM. Curriculum proiectat și livrate de un consorțiu de facultate cu înaltă calificare și cu experiență de IFIM, IBM și alți experți în domeniu Expertii din industrie a mentor studenți și de a ajuta a le contracara provocările din lumea reală. Peer interacțiune de grup cu elevii din diverse sectoare / intreprinderi pentru interacțiune și fertilizarea încrucișată a ideilor Hands-on experiență de lucru la IBM Business Analytics Lab în campus, echipate cu cele mai recente instrumente și software Comoditate de clase de weekend, care nu perturba programul de lucru Campus situat în inima de Bangalore de hub-Electronic Technology Oraș Material de resurse online organizat printr-un Learning Management System (LMS) Accesul la resurse IBM de învățare online și tipărite Asistenta cu plasarea lateral... [-]
India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
Part time
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză