50 Part time EMBA Programe în Asia for 2024

Part time EMBA Programe în Asia for 2024Filter
    • London, Regatul Unit
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Part time

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Echilibrați munca și studiul cu acest program part-time care combină experiența captivantă a campusului cu flexibilitatea de care au nevoie profesioniștii ocupați.

    • Singapore, Singapore

    Part time

    18 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Aalto Executive MBA (EMBA) este unul dintre cele mai importante programe de Executive MBA din Europa. Deține „Tripla Coroană” de acreditări – cele mai respectate trei acreditări internaționale, AACSB, AMBA și EQUIS, acordate pentru aproximativ 1% din școlile de afaceri din lume – și este clasat printre primele 100 de programe la nivel mondial. Programul Aalto EMBA dezvoltă o rețea profesională puternică și accelerează progresul în carieră.

    • Eltville, Germania
    • Regensburg, Germania
    • + 6 more

    Part time

    15 Luni

    În campus

    Engleză

    Executive MBA în Real Estate International a fost conceput pentru a oferi profesioniștilor din domeniul imobiliar un avantaj competitiv față de alți jucători de pe piață, oferindu-le instrumentele pentru a concura pe o piață internațională. Cursul se adresează profesioniștilor imobiliari care doresc să modeleze industria în mod durabil și să obțină o mai bună înțelegere a finanțării și investițiilor imobiliare, precum și a piețelor internaționale, în special a piețelor din SUA, Marea Britanie și Asia.

    • Oxford, Regatul Unit
    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Obține MBA european prin cursuri online interactive și flexibile. Program ideal pentru directori care lucrează din întreaga lume. Acest program Executive MBA este conceput pentru a vă ajuta să accelerați rolul de transformare a conducerii și să vă ajute să jucați un rol mai important în succesul companiei dumneavoastră. Modelul modular de livrare și opțiunile înregistrate ale acestor module îl ajută pe cursant să se concentreze pe un subiect la un moment dat și, în același timp, îi oferă flexibilitatea de a absorbi concepte cheie de afaceri, cu cel mai mic timp de nefuncționare din viața personală și profesională. =====

    • Milan, Italia
    • Mumbai, India
    • + 6 more

    Part time

    18 Luni

    Amestecat

    Engleză

    Rotman- SDA Bocconi Global Executive MBA (Master în Administrarea Afacerilor) este un program modular care combină expertiza și perspectivele unei școli de afaceri de top din Europa și din America de Nord într-o călătorie transformatoare găzduită în centre internaționale de afaceri. O rampă de lansare pentru fazele viitoare ale carierei și o pregătire integrată pentru rolurile de management superior, GEMBA oferă un accent extrem de personalizat pe dezvoltarea leadershipului și prezintă participanților o rețea globală de manageri excepționali, facultăți, directori și lideri de gândire.

    • Valbonne, Franţa
    • Belo Horizonte, Brazilia
    • + 6 more

    Part time

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Inteligența artificială constituie un progres științific și tehnologic semnificativ care poate genera beneficii considerabile în afaceri. În același timp, Big Data poate fi considerată a permite companiilor să obțină perspective „selective”: extragerea laturii inteligente a datelor evitând în același timp partea fals negativă sau fals pozitivă. Astfel, este esențial ca liderii de afaceri să înțeleagă principiile de bază ale inteligenței artificiale și ale științei datelor să colaboreze în mod obiectiv pentru a rezolva probleme concrete în afaceri. Dezvoltarea unei înțelegeri critice a tuturor fațetelor inteligenței artificiale și a aplicațiilor sale este vitală pentru a înțelege modurile în care poate fi aplicată pentru a efectua schimbări în funcțiile de afaceri, problemele juridice și lanțurile de aprovizionare care nu sunt în detrimentul nevoilor societății.

    • Sydney, Australia
    • Moore Park, Australia
    • + 2 more

    La zi, Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    UTS Executive MBA este conceput pentru profesioniști cu experiență și aspiranți la realizarea schimbărilor, inovatori, fondatori de start-up și lideri indigeni. Este pentru cei care doresc să-și dezvolte în continuare abilitățile de conducere strategică, încrederea și capacitățile de management al inovării pentru a răspunde provocărilor complexe și a conduce o dezvoltare economică durabilă. EMBA oferă: studiu dedicat Pathways în transformarea corporației, antreprenoriatul și leadershipul indigen pentru a se potrivi cu obiectivele carierei, perfecționare practică, aplicată și orientată către studenți în cele mai noi instrumente și metodologii bazate pe discipline și transdisciplinare și metodologii, experiențe imersive de dezvoltare a leadershipului și lucrări reale, proiecte proprii și clienți pentru dezvoltarea capacităților de soluționare a problemelor și de luare a deciziilor strategice coaching extins și mentorat de profesioniști cu experiență din industrie și antreprenori predarea cursurilor de către UTS cadre universitare, profesori internaționali invitați și profesioniști cu înaltă experiență, învățare mixtă prin intermediul modului online și bloc -cursuri în față concepute pentru profesioniștii din domeniul managementului și fondatorii cu un model flexibil de cohortă pentru a facilita oportunități largi de rețea, învățarea de la egal la egal și finalizarea colaborării printr-un plan de studiu accelerat de un an sau flexibil pe o perioadă de până la 24 de luni Programul oferă o experiență integrativă care facilitează studenții tranziția de la roluri tactice la roluri strategice și își construiește capacitățile profesionale, rețelele și încrederea pentru a-și crea următorul capitol de carieră.

    • Jeddah, Arabia Saudită

    Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    MBSC Part-Time MBA program în Arabia Saudită vă oferă flexibilitatea de a câștiga un grad în timp ce lucrați, astfel încât să puteți continua să îndeplinească cerințele dumneavoastră profesionale și personale. Acesta este un program de 47 de ore de credit și studenții ar trebui să fie în măsură să-l completeze în termen de 20 de luni. Elevii se vor întâlni joi până sâmbătă, o dată la două săptămâni.

    • Hong Kong, Hong Kong
    • Hefei, China
    • + 4 more

    Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acest EMBA (China), programul are drept scop de a contribui la îmbunătăţirea capitalului uman din China, în epoca globalizării. Acest program EMBA este poziţionat strategic, în China de Vest (Xian, Chengdu), cu scopul de a hrani talente de management care participa activ la dezvoltarea ...

    • George Town, Malaysia

    Part time

    Amestecat

    Engleză

    Dezvoltat ca un program de colaborare de Commonwealth of Learning (COL), Vancouver, și un consorțiu format din patru universitati participante din Asia, acest program este conceput pentru a ajuta profesioniștii care lucrează în calitate de manageri și supraveghetori în cadrul organizațiilor din Malaezia, pentru a obține o înțelegere în profunzime a principiile de management și de a dezvolta abilitățile și capacitățile necesare pentru a funcționa directori ca fiind eficace în mediul de afaceri la nivel mondial este extrem de competitiv. Prezentarea conținutului de curs în Învățământ la Distanță Deschis (IDD) se asigură că elevii nu trebuie să disloce de la locul de munca lor. Conținutul programului contemporan și extrem de relevant este susținută de interacțiune și sprijin online tutore față-în-față, pe bază de conferințe video și locuințe Școala cum Atelier de proiect.

    • Toronto, Canada
    • Ottawa, Canada
    • + 3 more

    Part time

    17 Luni

    Amestecat

    Obțineți un MBA Cornell și un MBA Queen's în timp ce continuați să lucrați - o experiență excepțională de educație în management.

    • Pudong, China

    La zi, Part time

    În campus

    Engleză

    CEIBS Global EMBA este un program de top-time, cu jumătate de normă, care echilibrează profunzimea Chinei și Lățimea globală pentru lideri de afaceri cu performanțe ridicate, care doresc să-și ducă cariera și dezvoltarea personală la nivelul următor. GEMBA este un program bazat pe modul. Oamenii pot alege dacă doresc să se alăture traseului modulului unic sau dublu modul și va avea loc pe campusul nostru din Shanghai și Zurich, Campusul Accra.

    • Johor, Malaysia

    Part time

    8 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Diplomă acreditată EMBA recunoscută la nivel mondial, atribuire 100% practică, fără examen!

    • Shanghai, China

    Part time

    20 Luni

    În campus

    Engleză

    Provocările de afaceri reale și oportunitățile nu se limitează la orice o parte din organigrama unei companii (cum ar fi finanțe, sau de marketing, sau lanțului de aprovizionare).

    • Wuhan, China

    Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Aceasta este o part-time program de doi ani, conceput atât pentru studenți chinezi și internaționale. Toate cursurile sunt predate în limba chineză