Filter
EMBA
Bangladesh Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele MBA Executive de Top în Bangladesh 2019/2020

Directori de afaceri şi profesionişti pot începe urmărirea lor de avansarea în carieră şi de creştere prin cautarea pentru dreptul programului EMBA Bangladesh. Candidaţii vor experimenta o expansiune a cunoaşterii dintre elementele fundamentale de afaceri si management. EMBA programe Bangladesh sunt destinate pentru a spori capacităţile de profesionişti pentru a sprijini dezvoltarea lor personală şi profesională. Printr-un set de metode de predare subliniind participarea activă a directorilor, programe de EMBA Bangladesh folosesc discuţii cu privire la cazurile de contexte locale şi internaţionale corporative, precum şi exerciţiu de grup pentru a facilita dezvoltarea participanţilor.

EMBA programe Bangladesh, de asemenea, sigur de a avea prelegeri clienţilor de către un set de boxe clienţilor corporate, combinate cu idei prin învăţarea de la fiecare alte 's experienţă. Studenţii sunt date de asistenţă de zboruri, personalizate pentru planificarea carierei, crearea de reţele, şi de locuri de muncă căutaţi în toate industriile importante.Alumni sunt strâns în contact cu partenerii corporative şi de organizare şi în fiecare an, împreună cu recrutorii cauta pentru partea de sus a liniei de angajaţi.

Inceput de căutare pentru programul EMBA optime astăzi Bangladesh. Niciodată nu este prea târziu pentru a da un impuls carierei tale, aşa că începe de EMBA căutare Bangladesh-te acum!

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Bangladesh
Tip de studiu
Ritm
Canadian University of Bangladesh

La nivel de absolvent, Școala oferă Programul Executive MBA (EMBA), cu scopul de a lucra profesioniștii care interacționează cu facilitatori de curs pentru a dobândi cuno ... [+]

School of Business are drept scop de a produce absolvenți de înaltă calitate, care vor fi capabili să se plaseze în poziții de top clasate în companii locale și globale. Școala oferă atât programe postuniversitare universitare și post.

La nivel de absolvent, Școala oferă Programul MBA Executiv (EMBA) adresează profesioniștilor care lucrează, care interacționează cu facilitatori de curs pentru a dobândi cunoștințe a practicilor de afaceri curente. School of Business combină cele mai bune practici din mediul academic si industrie pentru a și caută să imprime practicile de afaceri moderne pentru absolvenții săi.

Cerințele de admitere

Experiență de muncă: Experiența de muncă profesională de minim 2 ani... [-]

Bangladesh Dhaka
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză