MBASTUDIES

Vezi toate cele MBA Executive de Top în Bangladesh 2020

Directori de afaceri şi profesionişti pot începe urmărirea lor de avansarea în carieră şi de creştere prin cautarea pentru dreptul programului EMBA Bangladesh. Candidaţii vor experimenta o expansiune a cunoaşterii dintre elementele fundamentale de afaceri si management. EMBA programe Bangladesh sunt destinate pentru a spori capacităţile de profesionişti pentru a sprijini dezvoltarea lor personală şi profesională. Printr-un set de metode de predare subliniind participarea activă a directorilor, programe de EMBA Bangladesh folosesc discuţii cu privire la cazurile de contexte locale şi internaţionale corporative, precum şi exerciţiu de grup pentru a facilita dezvoltarea participanţilor.

EMBA programe Bangladesh, de asemenea, sigur de a avea prelegeri clienţilor de către un set de boxe clienţilor corporate, combinate cu idei prin învăţarea de la fiecare alte 's experienţă. Studenţii sunt date de asistenţă de zboruri, personalizate pentru planificarea carierei, crearea de reţele, şi de locuri de muncă căutaţi în toate industriile importante.Alumni sunt strâns în contact cu partenerii corporative şi de organizare şi în fiecare an, împreună cu recrutorii cauta pentru partea de sus a liniei de angajaţi.

Inceput de căutare pentru programul EMBA optime astăzi Bangladesh. Niciodată nu este prea târziu pentru a da un impuls carierei tale, aşa că începe de EMBA căutare Bangladesh-te acum!

rezultate găsite Filter

Executive Master de administrare a afacerilor

Canadian University of Bangladesh
EMBA
Sept 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

La nivel de absolvent, Școala oferă Programul Executive MBA (EMBA), cu scopul de a lucra profesioniștii care interacționează cu facilitatori de curs pentru a dobândi cunoștinț ...

Citeste mai mult