MBASTUDIES.RO

Vezi toate cele 2 MBA Executive de Top în Chile 2019

Destinat pentru profesioniștii care deja au cunoștințe practice semnificative, un program postuniversitar de MBA Executiv (EMBA) este conceput pentru a le oferi studenților instrumentele necesare pentru a avansa în carieră. Poți chiar și să lucrezi în timp ce studiezi, deoarece experiența din lumea reală îmbogățește mediul de învățare.

Un Master of Business Administration (MBA) este un grad absolvent care durează aproximativ doi ani de studiu pentru a primi. Indivizii care câștigă acest câștig grad de cunoștințe importante și experiență în domeniile de afaceri și management, și pot fi în măsură să găsească un loc de muncă rapid din cauza proficiencies lor sociale îmbunătățite.

 

Educația în Chile accent-o tehnică și de învățământ superior, printr-o universitate. Cele mai multe dintre universitățile din Chile oferă cultura elev bine stabilită și relația cu studenții internaționali, indiferent de bariera lingvistică. Învățământul superior în Chile este accesibil în cele două universități particulare și finanțate din fonduri publice.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Diplome de EMBA în Chile 2019

rezultate găsite Filter

Executive MBA

IEDE Business School Chile
Campus La zi 14 luni Februarie 2020 Chile Providencia

Executive MBA IEDE Business School, își propune să contribuie la dezvoltarea societății prin formarea de excelență profesională, pentru a lucra în diferite organizații, privat și de stat, naționale și internaționale.

Executive MBA LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
Online & Campus Combinate Part time 1 an Septembrie 2019 Chile Peñalolén

Executive MBA LATAM este un program part-time care internaționalizează și promovează cariera participanților săi, creând o valoare imediată pentru organizațiile lor.