MBASTUDIES

Programe de MBA Executiv de Top în Statele Unite ale Beijing China 2021

Beijing a devenit una dintre capitalele lumii economice şi este un centru major pentru afaceri internaţionale, acest site este o locaţie excelentă pentru a castiga un EMBA. Un EMBA Beijing va oferi studenţilor cu o educaţie de calitate de top într-un mediu stimulativ intelectual şi cultural.

Un EMBA Beijing oferă profesioniştilor care sunt în prezent în domeniul afacerilor posibilitatea de a continua educaţia lor, astfel încât să poată intra în conducerea executivă şi funcţii de conducere. Elevii de EMBA la Beijing vor beneficia de cunoştinţele la locul de muncă care le pot aduce la mediul de învăţare, precum şi în reţeaua de afaceri extinse pe care elevii vor avea acces la. EMBA Beijing va pregăti studenţii cu cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru funcţii de conducere în afaceri, dacă aceasta poate fi o corporaţie multinaţională sau o afacere locală.

Dacă sunteţi în căutarea pentru gradul de afaceri, care poate continua cariera ta, apoi un EMBA la Beijing ar putea fi de aşteptare pentru tine!Aruncati o privire de mai jos si afla!

rezultate găsite Filter

I-Flex - International Flex EMBA - MBA de învățare la distanță

MIP Politecnico di Milano School of Management
EMBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
20 luni
Engleză
Online

International Flex EMBA (i-Flex) este un program Executive MBA de 20 de luni destinat managerilor care doresc să combine studiul internațional cu angajamentele de muncă, folos ...

Citeste mai mult

Executive MBA Online

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
EMBA
<
Frecvență redusă
<
10 luni
Online

The Executive MBA has been designed to afford participants an efficient way of working in an environment characterised by complexity, uncertainty and continuous change.

Citeste mai mult

Executive MBA - traseu internațional

University of Strathclyde Business School
EMBA
<
Frecvență redusă
<
24 luni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Strathclyde Business School (SBS), are o istorie lungă și mândru de a fi o școală de afaceri inovatoare - și o parte a unei universități tehnologice de conducere - cu 'utile d ...

Citeste mai mult