Program de MBA Executiv în Conducere Globală în America de Nord

Vezi Studii EMBA în Conducere Globală în America de Nord 2018

Programele EMBA sunt opțiunile educaționale flexibile și accesibile pentru profesioniștii care lucrează cu normă întreagă. În astăzi 's piața forței de muncă, ea ' nu e ușor să găsești un avantaj competitiv. Oameni atât angajați și șomeri te uiți la un EMBA.

Spanning 23 de țări, America de Nord este continent umplut cu posibilitatea de învățământ. Studenții au posibilitatea de a învăța mai multe limbi și de a dezvolta o înțelegere a diferitelor culturi foarte mult.

Compară Programe de MBA Executiv în Conducere Globală în America de Nord 2018

Citește Mai Mult

Global Executive MBA

Miami Business School
Online şi campus combinate Cu normă întreagă 17 luni September 2018 Statele Unite ale Americii Coral Gables

Profitând de reputația sa globală și de legăturile strânse cu comunitatea internațională de afaceri, programul Global EMBA oferă oportunități nesfârșite de a câștiga o expunere multiculturală fără egal în timp ce vă duceți cariera și afacerea la nivelul următor, fără a vă compromite programul de lucru existent. [+]

PROGRAMUL MBA EXECUTIV GLOBAL:

Miami este un important centru de afaceri la nivel mondial, cu un amestec greu de culturi cosmopolite, precum și acasă la programul Global Executive MBA de la nivel global de la Miami Business School . Profitând de reputația sa globală și de legăturile strânse cu comunitatea internațională de afaceri, programul Global EMBA oferă oportunități nesfârșite de a câștiga o expunere multiculturală fără egal în timp ce vă duceți cariera și afacerea la nivelul următor, fără a vă compromite programul de lucru existent.

CINE ESTE PROGRAMUL PENTRU:

Candidatul ideal Global Executive MBA este un lider de afaceri ambițios, realizat și dinamic, cu o experiență de afaceri semnificativă. Acest program inovativ de Executive MBA se concentrează în mod unic asupra provocărilor și oportunităților cu care se confruntă managerii și organizațiile care lucrează în cadrul economiei globale și pe piețele sale în creștere.... [-]