Filter
EMBA
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de EMBA în Consultanță

Mulți studenți doresc să urmeze o diplomă de licență, dar pot să nu aibă șansa imediat. Un EMBA ar putea fi o bună oportunitate pentru studenții care au dobândit experiență și cunoștințe din diverse medii de carieră, deoarece acest tip de program îi ajută pe elevi să se bazeze pe abilitățile pe care le au deja.

Ce este EMBA în consultanță? Acest program de masterat este menit să ajute studenții să dezvolte o înțelegere deplină a strategiilor de afaceri și de punere în aplicare. Cursurile acoperă de obicei subiecte precum practici de afaceri, teoria managementului și tehnici de marketing. În timp ce mai multe cursuri de educație generală, cum ar fi contabilitatea, pot fi incluse în program, cele mai multe cursuri tind să se concentreze pe organizarea și proiectarea strategiei și cum poate ajuta o companie să reușească.

Când sunt înscriși într-un program de prestigiu, cum ar fi un EMBA în consultanță, elevii adesea cultivă excelente abilități analitice și de rezolvare a problemelor care pot contribui la continuarea carierei lor. Competențele puternice de comunicare se pot dovedi utile, atât personal, cât și profesional.

Pentru a determina prețul exact al unui grad EMBA, cea mai bună idee este, de obicei, de a contacta școlile de interes. Costurile variază drastic, în special între universitățile din diferite țări.

Elevii care dețin un EMBA în consultanță pot fi foarte căutați după multe cariere. Cei care preferă rolurile de conducere găsesc adesea locuri de muncă în calitate de manageri de marketing sau chiar de manageri de operațiuni. Mulți devin bancheri de investiții. Pot fi disponibile cariere ca consultanți de management sau studenții pot alege să lucreze în calitate de consilieri financiari. Mulți își iau cunoștințele despre strategia de afaceri și o folosesc pentru a-și crea propriile companii.

Mulți studenți sunt în imposibilitatea de a participa la cursuri în campus din cauza programelor aglomerate, atât de multe școli au început să ofere programe EMBA online. Când sunt înscriși în clasele la distanță, elevii au de obicei flexibilitatea de care au nevoie pentru a-și echilibra educația cu viața personală. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

 

 

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Consultanță

Ho Chi Minh City University of Technology

Executive Master of Business Administration - Consultanta in Management International (EMBA - MCI) este unul dintre programele de MBA pionier mondial care oferă educație ... [+]

Executive Master of Business Administration - Consultanta in Management International (EMBA - MCI) este unul dintre programele de MBA pionier mondial care oferă consultanță în management și educație antreprenorială.

În prezent, EMBA - MCI este oferit în Elveția, India și Vietnam, cu curs suplimentar oferit în China și Marea Britanie, care aduce EMBA - MCI studenților oportunități de a dezvolta un profil internațional prin efectuarea parte a studiilor în străinătate.

În Vietnam, EMBA - MCI este lansat sub cooperarea dintre Universitatea de Științe Aplicate și Arte Regiunea Nord-Vest (FHNW), un brand de învățare în segmentul de învățământ superior din Elveția și Universitatea Bach Khoa, Una dintre cele mai renumite și prestigioase universități din Vietnam. Asociația Consultanților de Management din Europa ansd din alte părți susțin inițiativa.... [-]

Vietnam Ho Chi Minh City
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză