Filter
EMBA
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de EMBA în Contabilitate

Un EMBA, sau Executive Master of Business Administration, este o diplomă destinată persoanelor fizice care de multe ori au deja 10 sau mai mulți ani de experiență de muncă. Este similar cu un program MBA, dar poate fi diferit în ceea ce privește proiectarea și livrarea. În mod obișnuit, programele EMBA sunt concepute astfel încât să găzduiască o persoană care lucrează deja cu un loc de muncă cu normă întreagă.

Ce este un EMBA în contabilitate? Este un program de absolvent profesionist care se concentrează pe principii de afaceri avansate, cu accent pe practicile contabile. Majoritatea studenților vor dezvolta expertiză avansată în managementul afacerilor și al finanțelor. Aceștia pot lua cursuri care să-și aprofundeze înțelegerea în ceea ce privește finanțele, bugetarea de capital și gestionarea portofoliului. De obicei, elevii vor lua cursuri de bază care se concentrează asupra afacerilor, cu clase suplimentare care se concentrează mai direct asupra contabilității. Cursurile de contabilitate la nivel înalt includ adesea raportarea financiară, factorii fiscali în deciziile de afaceri, economia pentru afaceri, dreptul afacerilor, marketing și strategie.

Multe programe de contabilitate EMBA vizează pregătirea elevilor pentru a fi lideri în industria lor. Ei dezvoltă adesea abilitatea de a se ocupa de o situație. În plus, aceștia dobândesc, de obicei, competențe fiscale care sunt neprețuite pentru angajatori și le pot ajuta în pregătirea propriilor impozite anuale. De asemenea, elevii învață de multe ori abilitățile de gestionare a banilor

Un factor care contribuie la alegerea unui program EMBA în contabilitate este adesea costul de școlarizare, care poate varia de la o instituție la alta. Elevii ar trebui să vă asigurați că contactați orice universitate de interes pentru informații mai detaliate cu privire la costurile de înscriere.

Cele mai multe programe de contabilitate EMBA se concentrează pe pregătirea studenților pentru rolurile de management în afaceri. Elevii sunt, de obicei, calificați pentru funcții de nivel superior care implică lucrul cu bani și finanțe. Cariere tipice pentru EMBA în absolvenți de contabilitate pot include analist financiar, manager fiscal, manager de audit, analist bugetar, consultant fiscal, director executiv sau manager de dezvoltare a afacerilor.

Multe programe EMBA în contabilitate oferă structuri care permit studenților să lucreze cu normă întreagă în timp ce câștigă o diplomă online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Contabilitate

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Acest Master Executive (EMBA) în Contabilitate și program de studiu de management financiar este ideal pentru studenții care au lucrat direct după liceu timp de cel puțin ... [+]

3 TOP UNIVERSITATI = 1 GRADUL EUROPEAN Toți elevii vor avea, în plus față de o Diploma de Diplomă ABM în comun cu Universitatea din Dąbrowa Górnicza (WSB) și Universitatea Națională Taras Shevchenko. 3 Top universități europene = Cel mai bun Virtual / program Distanța = 1 Top European Diploma ELVETIA + EU + 500 clasat pe primul loc

Advance experiența dvs. la ABM

Conectează-te cu elevii și lideri la fel ca tine la programe de masterat nostru on-line. Veți merge în măsura în care mintea ta va lua ca un student de masterat la ABM.

Pentru cercetatorii universitari si educatori

Executive Master de Contabilitate și Management Financiar (EMBA) semnifică următorul nivel de realizare, în orice disciplină academică.... [-]

Elveţia Zürich
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză