Filter
EMBA
Danemarca Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele 2 MBA Executive de Top în Danemarca 2019/2020

Un EMBA sau Executive MBA este un grad de afaceri absolvent de nivel pentru profesioniști și executive. Aceasta le permite să studieze educație executiv de afaceri și de lucru în același timp.

Dacă vrei să urci pe scara ierarhică și pentru a obține o poziție de conducere, un MBA este pentru tine. Acest program vă oferă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a obține versatilitate, în termeni de înțelegere, de o gamă largă de domenii funcționale, de afaceri. Plus abilitatea de a utiliza instrumente și de analiză, pentru a contribui la planificarea strategică și de luare a deciziilor.

In ciuda populatiei mici, locul Danemarca, ca una din lume cele mai inovatoare țări datorită unui accent puternic pe cercetare și educație de înaltă calitate. Veți fi, de asemenea, studierea într-un mediu sigur, prietenos și bazată pe inovare.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune MBA Executive în Danemarca 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

AVT Business School

AVT AMBA acreditat Executive MBA este singurul program de lider global, oferit în Danemarca. ... [+]

MBA Executiv

Executive MBA (Master of Business Administration) la AVT este o călătorie îmbogățită care vă permite să vă perfecționați abilitățile manageriale în timp ce explorați rolurile schimbătoare ale liderilor în mediul de afaceri dinamic de astăzi.

MBA este un program de 18 luni în două părți:

Partea 1 este ACB care durează șase luni / 650 ore de învățare. Partea 2 este MBA care durează încă 12 luni / 1.300 de ore de studiu și se bazează pe finalizarea cu succes a programului CBA.

Prima parte a Executive MBA include un studiu plăcut, de deschidere a ochilor, la Cambridge, din Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii.... [-]

Danemarca Copenhaga
Contactează şcoala
Engleză
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Business Academy

Acest MBA este un program part-time și internațional, oferit de Universitatea Leeds Beckett în cooperare cu IBA International Business Academy din Kolding. ... [+]

European Executive MBA (E-MBA)

Ca manager, este important să rămâneți în fața tendințelor și dezvoltării pieței, precum și cu diverși factori externi care influențează succesul unei companii, capacitatea de a concura cu ceilalți și poziția pe piață.

Unii dintre cei mai importanți parametri pentru ca o companie să aibă succes sunt strategia, economia, managementul, marketingul și managementul resurselor umane, iar acest program se concentrează puternic pe aceste subiecte.

Acest MBA este un program part-time și internațional, oferit de Universitatea Leeds Beckett în cooperare cu IBA International Business Academy din Kolding.

Cu un MBA European Executive, veți obține abilitățile pentru a putea lucra cu toate aspectele importante ale unei afaceri. Ai la dispoziție instrumente, precum și cunoștințe și metode, pe care să le folosești acum și în cariera ta viitoare.... [-]

Danemarca Kolding
Februarie 2020
Engleză
Part time
2 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză