MBASTUDIES.RO

Compară 42 MBA Executive De învăţare la distanţă

EMBA programe de învățare la distanță sunt concepute pentru studenții pentru a câștiga gradul lor de EMBA în funcție de programul lor propriu. EMBA programe de învățare la distanță a permite studenților care trebuie să jongleze de muncă, școală, și de familie, flexibilitatea de a câștiga gradul lor.

EMBA programe de învățare la distanță oferă educație de înaltă calitate, cu cursuri provocator concepute pentru profesioniștii din domeniul afacerilor curente care doresc să-și extindă cariera lor și de educație și introduceți în poziții de conducere și executive. Elevii de programe de EMBA de învățământ la distanță va avea o fundație solidă de afaceri în timp ce dobândirea competențelor de leadership necesare pentru a intra în piața globală competitivă. Elevii vor experimenta practici de afaceri tehnologic avansat și inovator, care le poate da avantaj competitiv atunci când finalizarea educației lor.

Dacă sunteți în căutarea pentru un grad de afaceri, care oferă flexibilitatea de a gestiona angajamentele personale, apoi un program de EMBA de învățare la distanță poate fi perfect pentru tine. Derulați prin opțiunile de mai jos și pentru a găsi programul care se potrivește nevoilor dumneavoastră!

42 Rezultate din MBA, De învăţare la distanţă Filter

Executive MBA pentru fără licență

IMF Business School Portugal
Online Part time 2500 ore Înscriere Deschisă Portugalia Portugal Online

Business School Atlantic caută să formeze personalul de conducere prevăzut cu o pregătire structurată, de calitate și relevante, cuprinzând o formare științifică solidă combinată cu o componentă practică reală. După finalizarea cursurilor lor, studenții vor fi pregătiți pentru a desfășura o activitate comercială sau de a crea și de a dezvolta afaceri, veți ști să analizeze probleme concrete în viața de afaceri, cu expertiză specifică în domeniile de specializare alese.

Executive MBA în energie

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
Online La zi 15 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Norman

Proiectat în colaborare cu industria energetică, EMBA în Energy oferă un MBA de clasă mondială pentru lideri viitoare de energie, care este livrat în primul rând on-line. Acest lucru ar putea fi cea mai bună investiție pe care o face vreodată în cariera ta.

MBA in Marketing Management awarded by University of America

Asian Center of Education and Training
Online Part time 1 - 2 anii Înscriere Deschisă India Chennai

Universitatea din America este autorizat de către statul Florida Departamentul de Educație a Comisiei privind Educația Independent de Secțiunea 1005.06 (1) litera (f), Florida statut și articolul 6E-5.001, și în 1997 Codul Florida TITLUL XVI EDUCAȚIE Capitolul 246 nepublice postsecondary instituții 246.084 ( 1) (2) (3) Autorizarea. UA este, de asemenea, pe deplin acreditat de Accreditation Service PENTRU COLEGII INTERNATIONAL SI UNIVERSITATI (ASIC), o agenție de acreditare internațională din Marea Britanie recunoscută de Guvernul Marii Britanii, Departamentul pentru Educație și IMIGRARII (HOME OFFICE) și care sunt enumerate în directorul de agențiile de acreditare internaționale recunoscut Chea SUA.

1 ani cu dublă Executive MBA / MSc la nivel mondial în management (100% on-line)

Pebble Hills University
Online La zi 1 - 2 anii Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii USA Online

Un Executive MBA / Master în Management îmbunătățește abilitățile de management ale participanților și teme de studiu inovatoare de a debloca noi cunoștințe, care ghidează liderii în curs de dezvoltare într-un mod creativ de a juca un rol de valoare adăugată certă în cadrul organizațiilor lor.

Executive MBA

Universal Business Academy
Campus Online Part time 8 - 12 luni Înscriere Deschisă Malaysia Johor Bahru + 1 mai mult

Acreditate de masterat MBA recunoscut la nivel global, 100% practic 100% Alocare, nr Examen!

Executive MBA on-line

Royal Business College
Online La zi Part time 1 - 2 anii Înscriere Deschisă Regatul Unit Newcastle upon Tyne Serbia Serbia Online Belgrade Elveţia Geneva Manchester + 7 mai mult

MBA Online pentru curs Directori este un program academic riguros în care ai explora subiectul în profunzime, ajungând la un nivel ridicat de cunoștințe de specialitate. Puteti desena pe cunoștințele și abilitățile de studiul de licență sau viața ta profesională pentru a produce lucru de un standard academic înalt, informat de gândire curent și dezbaterile.

Executive MBA in International Business

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Online La zi 2 anii Martie 2020 Spania Spain Online

Comunitate Executive Master of Business Administration

University College Of The Caribbean
Campus Online Part time 20 - 24 luni Octombrie 2019 Jamaica Kingston + 1 mai mult

Programul se concentrează pe probleme din mediul global contemporan, și direcționează participanții să se concentreze pe nevoile de afaceri actuale, precum și oferindu-le cu o bază teoretică de a interpreta probleme și concepte de management.

EMBA în sănătate ocupațională și de conducere de siguranță

Sandermoen School of Business
Online 29 luni Septembrie 2019 Canada Saint John

Bine ați venit în Canada primul Executive MBA in Sanatate si Securitate Ocupationala (SSM) Conducere!Acest program vizionar nou a fost dezvoltat în comun și este susținută de Societatea canadian de

EMBA în conducerea întreprinderii sociale

Sandermoen School of Business
Online 29 luni Septembrie 2019 Canada Saint John

O întreprindere socială (SE) este în general înțeleasă ca fiind o afacere operat sau deținute de către o organizație non-profit, înființată cel puțin parțial, pentru a suplimenta finanțarea publică și de caritate

EMBA în inovare conducere

Sandermoen School of Business
Online 29 luni Septembrie 2019 Canada Saint John

În astăzi 's mediului de afaceri la nivel mondial, fiecare parte a unei organizații trebuie să ruleze în aliniere perfectă și la eficiență maximă, în scopul de a satisface cerintele impuse de neobosit la nivel mondial

Emba (executiv mba) în conducerea globală

Sandermoen School of Business
Online 29 luni Septembrie 2019 Canada Saint John

Este imperativ ca echipele de conducere ale fiecărei companii să recunoască colectiv că gestionează organizarea într-o rețea globală complexă de furnizori, concurenți

Executive MBA

Don Bosco University
Online Part time 18 - 36 luni Iulie 2019 India Gurugram Guwahati + 1 mai mult

Un masterat executiv de gradul de management de afaceri pentru profesioniștii care lucrează, Programul EMBA contribuie la dezvoltarea carierei de directori de companii și profesioniști, pregătindu-i pentru un mediu de management sau top management carierei corporative, sau ca un proprietar de afaceri. Un an de Programul Executive MBA este special conceput pentru a dota directori cu abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru a obține înainte în cariera lor. Trecerea de la a fi un profesionist unui manager, în ziua de azi 's economiei bazate pe cunoaștere, are nevoie de o pregătire de sunet în disciplinele de bază de management, precum și abilități în conducere și strategiei.

Executive Master în administrarea afacerilor - emba - online

University of Business and International Studies Geneva (UBIS)
Online La zi Part time 15 - 24 luni Februarie 2020 Elveţia Geneva + 1 mai mult

Lumea de afaceri devine mai globală, cu creșterea cererii de experiență profesională cu abilitățile necesare pentru a deveni lideri de mâine. Esti un profesionist ocupat în căutarea de a obține know-how-ul să fie acel lider? De ce nu aduce expunerea unică și viziune la o retea globala de profesionale prin inscrierea in "on-line" Master in Business Administration (MBA), program cu UBIS- Universitatea de Studii de afaceri și Internaționale? Ia-off la un succes career- viitorul afacerii începe astăzi!

Program executiv internațional mba

Kellogg School of Management at Northwestern University
Campus Online La zi 2 anii Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Evanston Midland + 2 mai mult

Școala Kellogg colaborează cu instituții din străinătate care își împărtășesc angajamentul de rigoare academică și o înțelegere globală a managementului. Instituțiile partenere ale Kellogg sunt lideri în educația în afaceri din Asia, Europa, Orientul Mijlociu și Canada