Programe de MBA Executiv în Egipt

Vezi toate cele Studii de EMBA de Top în Egipt 2017

EMBA

După ce ai obținut o diplomă postuniversitară în afaceri și ai o experiență practică semnificativă, următorul pas îl reprezintă un MBA Executiv (EMBA). Acest tip de programe combină elemente fundamentale precum finanțe, contabilitate și marketing cu studii de leadership pentru a te ajuta să oțbii funcții executive la nivel înalt sau de management.

Executive Master in Business Administration (EMBA) sunt trei la patru ani de grade academice care asigură formarea managerială de specialitate studenților pentru a le ajuta să se pregătească pentru o carieră avansate în lumea afacerilor. Absolvenții cu un EMBA sunt în cerere mare pentru poziții de conducere executive în diferite organizații.

 

Egiptul este, probabil, cea mai veche civilizatie din lume 's. Egiptul este oficial cunoscut sub numele de Republica Arabă Egipt. Limba oficială a Egiptului este araba, dar engleza și franceza sunt, de asemenea, de înțeles de către mulți.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Studii de Afaceri în Egipt 2017

Citește Mai Mult

MBA Executiv

International Business School of Scandinavia
Campus September 2017 Egipt Cairo

Programul de Executive MBA oferit de IBSS vă oferă o înțelegere globală a piețelor globale, împreună cu abilitățile și experiența de a lucra cu diverse culturi și societăți. Acest program este conceput pentru a pregăti studenții pentru a fi directori într-un sens cu adevărat global și le oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a fi lideri de top notch în orice domeniu în care sunt deja de lucru inch [+]

Programul de Executive MBA oferit de IBSS vă oferă o înțelegere globală a piețelor globale, împreună cu abilitățile și experiența de a lucra cu diverse culturi și societăți. Acest program este conceput pentru a pregăti studenții pentru a fi directori într-un sens cu adevărat global și le oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a fi lideri de top notch în orice domeniu în care sunt deja de lucru inch Programul de Executive MBA este pentru directori cu experiență de lucru care doresc pentru a impulsiona cariera lor și să exceleze mai mult în rolurile lor de locuri de muncă actuale. Ele sunt în căutarea de a merge mai departe în cariera lor cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru scopurile lor viitoare. Programul are un accent aplicat, mai degrabă decât accentul tradițional teoretic și academic care cele mai multe programe de MBA oferă ceea ce duce la dezvoltarea capacităților elevilor în locurile lor de muncă extrem de competitive. IBSS selectează profesorii care au nu numai titlurile și cunoștințele care sunt relevante pentru subiectele pe care le predau academice, dar care au, de asemenea, experiență de lucru profesională în legătură cu aceste subiecte la fel de bine. Predarea este însoțită de o mulțime de studii de caz și proiecte în care elevii învață să se aplice teoriile pe care le studiază și care se dezvoltă gândirea analitică și procesul de luare a deciziilor. ... [-]