Filter
EMBA
Emiratele Arabe Unite Abu Dhabi Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de MBA Executiv de Top in Abu Dhabi Emiratele Arabe Unite 2019

Mulţi profesionişti din întreaga lume aleg un EMBA în Abu Dhabi. Abu Dhabi este cunoscut pentru bogăţia sa şi a resurselor naturale. Ea are o economie care se dezvoltă rapid, cu cantităţi mari de investitii straine si oportunitati de afaceri uimitoare. Orientul Mijlociu joacă un rol important în lumea afacerilor şi de afaceri şi un EMBA de la Abu Dhabi poate oferi abilităţile, cunoştinţele şi experienţa, pentru a fi competitivă pe piaţa mondială. Aceasta este o zonă pentru inovaţii de afaceri cu multiple oportunităţi de avansare în carieră.

Ca multe programe de EMBA, un EMBA în Abu Dhabi include experienţa profesională generală a participanţilor în abordarea predării sale, pentru a permite expunerea de perspective diverse şi creând o experienţă de învăţare de stimulare. EMBA în Abu Dhabi programe constau dintr-un nivel de cunoştinţe de specialitate faţă de problemele de management contemporane.Programe au o înţelegere bine-dezvoltat de gândire strategică şi, de asemenea, ajuta profesionistii din domeniul dezvolte abilităţile necesare pentru un leadership eficient şi management.

Aruncati o privire prin programe de EMBA de la Abu Dhabi de mai jos pentru a afla mai multe despre oportunităţile care sunt în aşteptare pentru tine!

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

University of Strathclyde Business School

Strathclyde Business School (SBS), are o istorie lungă și mândru de a fi o școală de afaceri inovatoare - și o parte a unei universități tehnologice de conducere - cu 'ut ... [+]

Strathclyde MBA a fost disponibil in afara Marii Britanii din 1988, cu mii de participanți la curs MBA absolvit acum și mulți studiază mai prezent în propria lor țară.

Strathclyde MBA are multe trasee de studiu, dar punem accent demersul nostru "un MBA". Executive MBA ai studia prin unul dintre centrele noastre internationale, este exact același program ca și cum ați studieze în Glasgow, iar cadrele didactice care livrează elementele de bază ale programului în țara dumneavoastră livra de asemenea MBA în Glasgow.

Formatul Programul este conceput special pentru directori ocupat care au nevoie să combine angajamente de carieră și de familie cu cerințele studiilor MBA. Flexibilitatea abordării part-time permite participanților să absolvent termen de doi ani. Cu toate acestea, studiul poate fi eșalonată pe o perioadă mai lungă, dacă este necesar, la un maxim de șase ani.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai Abu Dhabi
August 2019
Engleză
Part time
24 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză