135 Part time EMBA Programe în Europa for 2024

Part time EMBA Programe în Europa for 2024Filter
    • London, Regatul Unit
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Part time

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Echilibrați munca și studiul cu acest program part-time care combină experiența captivantă a campusului cu flexibilitatea de care au nevoie profesioniștii ocupați.

    • Zürich, Elveţia

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Amsterdam, Ţările de Jos

    Part time

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Eliberându-se de abordările convenționale, Executive MBA: Leading with Purpose se referă la crearea de cunoștințe și lucrul împreună pentru a pune întrebări mari și provocatoare și a aprofunda problemele de astăzi și de mâine.

    • Barcelona, Spania
    • Madrid, Spania

    Part time

    20 Luni

    În campus

    Engleză, Spaniolă

    Executive MBA al Esade este un program de 20 de luni, cu fracțiune de normă, cu scopul de a instrui directori superiori, permițându-le să combine munca cu cele mai bune educații de management. Programul a fost conceput pentru a vă ajuta să deveniți un lider global capabil să inspire și să stimuleze schimbarea în cadrul companiilor, conducând cu încredere în setări incerte și oferind o nouă perspectivă provocărilor cu care se confruntă companiile și echipele manageriale ale acestora.

    • Nottingham, Regatul Unit

    Part time

    2 ani

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Engleză

    Global Executive MBA este un parteneriat puternic între Nottingham Business School și școlile de afaceri de top din Africa de Sud și Brazilia. Combinând expertiza noastră, veți dezvolta o perspectivă cu adevărat globală, conexiuni internaționale și cunoștințele necesare pentru a conduce într-o lume incertă și conectată. Programul este conceput cu accent pe leadership durabil și responsabil. Aceste principii sunt încorporate în toate modulele noastre. Veți fi cufundat în proiecte de leadership contextual, veți explora lumea reală, provocări strategice și vă veți aplica învățarea la locul de muncă. Indiferent dacă doriți să preluați un rol mai senior sau să îmbrățișați oportunitățile și riscurile unei lumi conectate, Global Executive MBA este un program emblematic și o experiență de învățare transformatoare.

    • Paris, Franţa
    • Roubaix, Franţa

    Part time

    16 Luni

    În campus

    Engleză

    Edhec Executive MBA este un program triplu acreditat de la una dintre școlile de afaceri de top din Europa. Este conceput pentru manageri cu experiență, antreprenori și directori seniori care doresc să experimenteze o transformare profesională.

    • Barcelona, Spania

    Part time

    12 Luni

    În campus

    Spaniolă

    Executive MBA EAE MBA-ul nostru part-time, creat pentru a vă stimula dezvoltarea profesională, fie în cadrul unei companii existente, fie în construirea propriei afaceri. EMBA este conceput pentru directori și antreprenori cu mai mult de șase ani de experiență, ambiție și spirit de inovație. Programul Executive MBA se comportă ca un ecosistem care îmbunătățește dezvoltarea abilităților analitice și de conducere prin tehnici actualizate și practice, oferindu-vă în același timp flexibilitatea de care aveți nevoie în viața de zi cu zi.

    • Barcelona, Spania

    Part time

    18 Luni

    În campus

    Spaniolă

    Executive MBA de la UPF Barcelona School of Management este programul de dezvoltare managerială care vă permite să oferiți un impuls definitiv carierei profesionale și vă pregătește să conduceți companii cu o viziune globală și inovatoare. Executive MBA este un master oficial, acreditat de AMBA și susținut de rigoarea și excelența Universității Pompeu Fabra.

    • Pomorska, Polonia

    Part time

    2 ani

    Amestecat

    Engleză

    Programul postuniversitar de Finanțe și Contabilitate ACCA este destinat să îmbunătățească cunoștințele și abilitățile contemporane de management al afacerilor, audit, managementul riscurilor, planificare strategică, drept și impozitare. Programul de studii constituie primul pas în obținerea prestigioasei calificări ACCA, care în prezent este esențială în cariera profesională în contabilitate și finanțe, atât în țară, cât și în străinătate. Format amestecat. Cursurile se țin online pentru cea mai mare parte a semestrului. Cursurile la fața locului sunt ținute o dată pe semestru pentru a scrie examene și pentru a se integra în grup.

    • Spain Online, Spania

    Part time

    12 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Executive MBA oferă participantului un contact real cu inovația și o abordare a celor mai actuale tendințe în management.

    • Eltville, Germania
    • Regensburg, Germania
    • + 6 more

    Part time

    15 Luni

    În campus

    Engleză

    Executive MBA în Real Estate International a fost conceput pentru a oferi profesioniștilor din domeniul imobiliar un avantaj competitiv față de alți jucători de pe piață, oferindu-le instrumentele pentru a concura pe o piață internațională. Cursul se adresează profesioniștilor imobiliari care doresc să modeleze industria în mod durabil și să obțină o mai bună înțelegere a finanțării și investițiilor imobiliare, precum și a piețelor internaționale, în special a piețelor din SUA, Marea Britanie și Asia.

    • Rotterdam, Ţările de Jos

    Part time

    18 Luni

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Construirea viitorului dvs. necesită mai mult decât cuvinte cheie și cărți de vizită. Ca executiv în creștere, știi exact ce ne referim. Succesul ia idei mari și conducere strălucitoare.

    • Online

    La zi, Part time

    18 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Acest program online de MBA (CMI) de la Arden University oferă avantajul critic pentru a reuși la nivelul superior al afacerii, concentrându-se pe calitățile de conducere, durabilitatea afacerii și elaborarea de modele strategice. Indiferent dacă creați un start-up de nișă sau operați într-o corporație recunoscută la nivel internațional, programul de MBA al lui Arden vă oferă abilitățile de care veți avea nevoie pentru a vă pregăti afacerea spre succes.

    • Frankfurt, Germania

    Part time

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Programul Executive Master of Business Administration (MBA) de la Frankfurt School oferă absolvenților universitari sau alți candidați cu o calificare echivalentă, de exemplu în administrația bancară, oportunitatea de a dobândi abilități suplimentare de management complet.

    • Trieste, Italia

    Part time

    23 Luni

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Executive MBA in Business Inovation (EMBAIN) este conceput pentru managerii care doresc sa exploateze oportunitatile oferite de noile tehnologii pentru a creste agilitatea si a transforma modelele de afaceri ale companiilor lor.