MBASTUDIES.RO

Vezi toate cele 2 Studii de EMBA de Top în Finlanda 2019/2020

După ce ai obținut o diplomă postuniversitară în afaceri și ai o experiență practică semnificativă, următorul pas îl reprezintă un MBA Executiv (EMBA). Acest tip de programe combină elemente fundamentale precum finanțe, contabilitate și marketing cu studii de leadership pentru a te ajuta să oțbii funcții executive la nivel înalt sau de management.

Persoanele fizice care au obținut deja o diplomă de licență și doresc să crească în continuare cunoștințele și formarea lor pot alege pentru a câștiga un Master of Business Administration, sau MBA. Un MBA este un program de doi ani, care ar putea ajuta pregăti absolvenți pentru o carieră în conducere și de management în lumea afacerilor.

Finlanda, oficial Republica Finlanda, este o țară nordică situată în regiunea Fennoscandian din Europa de Nord.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Studii de EMBA în Finlanda 2019/2020

rezultate găsite Filter

Programul Executive MBA

Hanken School of Economics
Campus Part time 2 ani Contactează şcoala Finlanda Helsinki

Hanken Executive MBA este un program acreditat la nivel internațional cu sediul în Helsinki, Finlanda. După finalizarea acestui program veți avea perspective și instrumente pentru a avea un impact în orice setare de afaceri.

Executive MBA - Global

Henley Business School Finland
Campus Part time 21 - 27 luni Martie 2020 Finlanda Helsinki

Lumea de afaceri conectată la ora actuală necesită o perspectivă mai largă, noi abilități și moduri diferite de a gândi. Henley Executive MBA (EMBA) - Global este conceput pentru a dezvolta lideri de afaceri remarcabili, gata să asume provocările și oportunitățile de a opera în economia globală complexă și în mișcare rapidă de astăzi. Dezvoltă lideri puternici, responsabili și adaptabili.