MBASTUDIES.RO

Vezi toate cele 3 Studii EMBA de Top în Ghana 2019/2020

Un EMBA ar putea fi soluția. Acesta vă permite să păstrați locul de muncă, să învețe de la experți și aplica noi competențe imediat înapoi în forța de muncă.

Un Master of Business Administration sau MBA este de doi ani de studii la nivel de absolvent pe care persoanele fizice pot urmări după câștigarea unui Bachelor. Câștigul salarial un MBA poate ajuta absolvenți câștige importante cunoștințele, aptitudinile și experiența de care au nevoie pentru a începe o carieră în lumea corporatistă.

 

Ghana oferă un învățământ universitar de mare mai ales de relația consolidată lector-elev. Sistemul Ghana de învățământ în ultimii ani, a atras o mulțime internațională de studenți. Ghana are 20 de universități cu Universitatea din Accra, ca universitate de top din întreaga țară.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Diplome de MBA Executiv în Ghana 2019/2020

rezultate găsite Filter

Global Executive MBA

CEIBS Africa
Campus Part time 18 luni Septembrie 2020 Ghana Accra

China Europa International Business School (CEIBS) este principala școală de afaceri internaționale în China. Școala este o bază non-pro t joint venture autonomă înființată în 1994, în cadrul unui acord între guvernul chinez și Comisia Europeană.

Global Executive MBA

CEIBS Africa
Campus Part time 18 luni Contactează şcoala Ghana Accra China Shanghai + 2 mai mult

CEIBS Global Executive MBA este un program part-time de 18 luni, cu un accent puternic pe probleme manageriale cuplate cu dezvoltarea leadership și sesiuni de coaching. Veți primi o educație de clasă mondială, cu un punct de vedere unic de China se schimbă rapid de afaceri și

Executive MBA în Ghana

Lancaster University Ghana
Campus Part time 24 luni Septembrie 2020 Ghana Accra

Lancaster MBA a bucurat de o reputație la nivel mondial, precum și cu MBA Executive a devenit chiar mai acoperire globală, ținând învățătura noastră de peste mări pentru a aduce experiența noastră la oameni mai mult și mai mult talentați. Cursul va fi oferit la campusul nostru din Ghana.