MBASTUDIES.RO

Vezi toate cele 3 Studii EMBA de Top în Grecia 2019/2020

Grecia este o ţară cu o istorie bogată, iar acum este vechi şi moderne, în acelaşi timp. Un EMBA în Grecia ar oferi studenţilor cu o educaţie de înaltă calitate, în acelaşi mediu stimulativ cultural şi intelectual care a dus la fabrică al unora dintre cele mai mari filozofi istoriei.


EMBA în Grecia, este facilitată prin cursuri riguroase, seminarii, ateliere de lucru şi. Programele sunt concepute pentru profesioniştii care doresc curent de lucru pentru a avansa în carieră la niveluri mai înalte, cum ar fi conducerea executivă. Elevii de EMBA Grecia sunt prevăzute cu o bază puternică de afaceri prin cursuri pe teme de economie, finanţe, marketing, tehnologia informaţiei, şi contabile. EMBA programe Grecia sunt completate de la locul de muncă experienţa pe care elevii pot aduce la mediul de invatare.


EMBA programe Grecia sunt concepute astfel încât elevii să poată continua să lucreze în profesiile lor şi în educaţia lor.Dacă acest lucru sună ca ceea ce cautati, să ia o privire de mai jos şi puteţi găsi de educaţie pentru tine!

rezultate găsite Filter

Executive MBA

DEI College
Campus Septembrie 2020 Grecia Salonic

Executive MBA de la Northampton Business School este atent conceput pentru a oferi cunoștințe aprofundate a tuturor domeniilor critice de afaceri și funcții. Pentru a reuși în afaceri, aveți nevoie de mai mult decat abilități de afaceri.

Executive MBA

International Hellenic University (IHU)
Campus Part time 24 luni Contactează şcoala Grecia Salonic

IHU Executive MBA este un program de 24 de ore de înaltă calitate predat peste un weekend extins o dată pe lună și începe în fiecare lună. În total, există șaizeci de săptămâni de cursuri.

Executive MBA - traseu internațional

University of Strathclyde Business School
Online & Campus Combinate Part time 24 luni August 2020 Grecia Atena Singapore Singapur Elveţia Zurich Bahrain Manama Malaysia Petaling Jaya Kuala Lumpur Oman Muscat Emiratele Arabe Unite Dubai Abu Dhabi Italia Milano Germania Munchen China Beijing Franţa Toulouse + 22 mai mult

Strathclyde Business School (SBS), are o istorie lungă și mândru de a fi o școală de afaceri inovatoare - și o parte a unei universități tehnologice de conducere - cu 'utile de învățare "în centrul său. SBS a fost numit Business School a anului în învățământul Superior Times 2016 premiile anunțate în luna noiembrie. Premiul a fost făcută în semn de recunoaștere a atitudinii inovatoare și antreprenoriale Business School și performanța generală "restante".