Filter
EMBA
Indonezia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele MBA Executive de Top în Indonezia 2019/2020

Un program de EMBA Indonezia va oferi o educaţie dintr-o perspectivă internaţională în instituţiile de învăţământ şi foarte apreciat de la facultate de înaltă calitate. Indonezia oferă o locaţie interesantă pentru învăţare între cultură şi intelectul.


Indonezia EMBA este proiectat pentru profesioniştii care lucrează în prezent ca oameni de afaceri. EMBA Indonezia elevii sunt încurajaţi să îşi perfecţioneze cunoştinţele cu privire la locul de muncă la mediul de invatare prin cursuri interactive si grupuri de lucru. Prin cursuri care se axează pe contabilitate, economie, marketing, şi de tehnologia informaţiei, elevii vor dobândi o înţelegere solidă a principiilor de afaceri, cu accent pe leadership şi management. Absolvenţii de EMBA Indonezia de multe ori sunt capabili de a avansa în cariera lor de gestionare la nivel superior şi funcţii de conducere executive în corporaţii internaţionale şi întreprinderilor.


Dacă acest lucru sună de interes pentru tine, apoi să ia o privire prin programe de EMBA Indonezia jos şi să găsească gradul de aşteptare pentru tine!              

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Indonezia
Tip de studiu
Ritm
IPMI International Business School

Acesta este programul de bază al Business School IPMI. Programul, cu îmbunătățirea continuă, a fost difuzate de douăzeci de ani și a produs un număr de manageri și lideri ... [+]

Acesta este programul de bază al Business School IPMI. Programul, cu îmbunătățirea continuă, a fost difuzate de douăzeci de ani și a produs un număr de manageri și lideri profesioniști. Principalele caracteristici ale programului sunt:

Harvard Business School studiu de caz Metode

Curriculum IPMI Business School a fost obișnuiți rapid la schimbările de conceptele și practicile în afaceri. Ca Harvard Business School, IPMI Business School este în primul rând o scoala de afaceri studiu de caz cu studii de caz de la Harvard, INSEAD, iar IPMI Business School în sine. Utilizarea cazurilor sau a raportului intre cazurile și cadru conceptual variază în funcție de subiectele și programele de curs.... [-]

Indonezia Jakarta