MBASTUDIES.RO

Vezi toate cele MBA Executive de Top în Indonezia 2019/2020

Un program de EMBA Indonezia va oferi o educaţie dintr-o perspectivă internaţională în instituţiile de învăţământ şi foarte apreciat de la facultate de înaltă calitate. Indonezia oferă o locaţie interesantă pentru învăţare între cultură şi intelectul.


Indonezia EMBA este proiectat pentru profesioniştii care lucrează în prezent ca oameni de afaceri. EMBA Indonezia elevii sunt încurajaţi să îşi perfecţioneze cunoştinţele cu privire la locul de muncă la mediul de invatare prin cursuri interactive si grupuri de lucru. Prin cursuri care se axează pe contabilitate, economie, marketing, şi de tehnologia informaţiei, elevii vor dobândi o înţelegere solidă a principiilor de afaceri, cu accent pe leadership şi management. Absolvenţii de EMBA Indonezia de multe ori sunt capabili de a avansa în cariera lor de gestionare la nivel superior şi funcţii de conducere executive în corporaţii internaţionale şi întreprinderilor.


Dacă acest lucru sună de interes pentru tine, apoi să ia o privire prin programe de EMBA Indonezia jos şi să găsească gradul de aşteptare pentru tine!              

rezultate găsite Filter

Executive Master de administrare a afacerilor

IPMI International Business School
Campus La zi Indonezia Jakarta

Acesta este programul de bază al Business School IPMI. Programul, cu îmbunătățirea continuă, a fost difuzate de douăzeci de ani și a produs un număr de manageri și lideri profesioniști.