Filter
EMBA
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 2 Programe de EMBA în Inovație

EMBA standuri de Master in Business Administration Executive. Este un masterat de studii post-universitare în mod special pentru profesioniștii care lucrează, concepute pentru a permite studenților pentru a obține de masterat în doi ani în timp ce încă mai lucrează cu normă întreagă.

 

Ce este un EMBA în inovație? Elevii care termina acest program de gradul avansat va fi echipat cu cunoștințe în domeniile esențiale ale strategiei, finanțe, marketing, și contabilitate. Participanții la Program vor perfecționa în continuare abilitățile lor de conducere, și va învăța un management eficient organizare. Elevii sunt învățați de la o perspectivă la nivel de întreprindere, și de a folosi aceste cunoștințe pentru a lucra spre o carieră în conducere și de conducere.

 

Un EMBA în inovație învață elevii cum să obțineți ideile lor de la sol, precum și modul de a gestiona toate aspectele legate de o afacere în creștere.Este un grad bun pentru a învăța abilitățile necesare pentru a reuși într-o poziție de conducere într-o varietate de industrii, sau în calitate de șef al propriei companii.

 

Grade EMBA sunt concepute pentru a fi finalizate în doi ani, pentru școlarizare și alte costuri se calculează în consecință. Costul total al câștiga de gradul variază între instituții, dar de multe ori angajatorii actuale sunt dispuși să chip și de a ajuta subvenționa costul grad.

 

Absolvenții cu un EMBA în inovație merge de multe ori la a lansa propriile companii start-up și a alerga întreprinderile mici într-o varietate de domenii. Unele școli vor ajuta pe elevi cu primul lor start-up, oferindu-le asistență de specialitate și un mediu școlar în care pentru a obține ideea lor de la sol. Alte domenii în care titularii de studii pot găsi un loc de muncă se numără marketing și management, ambele zone unde pot lua angajamentul de a idei noi pentru un public dispus.

 

Noțiuni de bază EMBA dumneavoastră în inovație online, oferă o serie de avantaje. Puteți studia în funcție de propriul program, care este ideal pentru persoanele care lucrează în același timp. Cursuri online, de asemenea, vă permite să participe la universități din întreaga lume, fără a părăsi confortul de acasă. Alți studenți ar putea prefera un mediu de clasă. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Inovație

Ionis School of Technology and Management

Experții MBA de management și de tren securitatea cibernetică, care vor fi în măsură să ofere un mediu sigur pentru mizele și provocările evoluția întreprinderii moderne. ... [+]

Din nou lume nouă abordare pedagogică

Flexibilitatea pregătirii de astăzi: pentru fiecare ritmul și viața

1 dinamic model: ateliere, ateliere și proiecte ritm durabil 1: 1 seara pe săptămână (3 ore) + 1 sâmbătă pe lună (7h) 1 de formare pentru manageri: timpul de instruire este compatibil cu obiectivele profesionale (15 până la 18 luni, în funcție de sistemul de siguranță de integrare) 1 model de adaptabil: sistemul permite atât fața, că telecomanda pentru toate evenimentele, inclusiv proiecte pentru a face față oricărei neprevăzute 1 flexibile de învățare: Este posibil să se ajungă la drum în timpul antrenamentului

„Plus“... [-]

Franţa Le Kremlin-Bicêtre
Septembrie 2019
Limba franceza
La zi
15 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
TUM School of Management Executive Programs

Executive MBA în inovație și crearea de locuri de Afaceri la Școala de Management UTM se angajează să fie un program de antreprenoriat conducere pentru profesionisti. Ace ... [+]

Executive MBA în inovație și crearea de locuri de Afaceri la Școala de Management UTM se angajează să fie un program de antreprenoriat conducere pentru profesionisti. Acesta combină o educație de management excelent cu inovația individuală și de consultanță start-up.

În modulele de învățare, veți dezvolta abilitatile de management și ascuți înțelegerea dumneavoastră antreprenoriale. În modulele de proiect, veți învăța cum să se stabilească cu succes o afacere, de la dezvoltarea unui model de afaceri pentru a intra pe piață.

Motive pentru Executive MBA în inovație și de afaceri crearii: De înaltă calitate de educație continuă: Studiu la TU München - Universitatea de excelență Focalizare unic: Antreprenoriat și inovare Part-time EMBA pentru profesioniștii care lucrează: program de 12 luni, plus teza de master Hands-on: Lucrari de proiectare cu consultativ profesional Parteneri excepționale: UC Berkeley, McKinsey, UnternehmerTUM Cerințe: ... [-]
Germania Munich
Octombrie 2019
Engleză
Part time
3 - 4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză