Filter
EMBA
Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Compară Programe de EMBA în Inovație și Antreprenoriat

După ce ai obținut o diplomă postuniversitară în afaceri și ai o experiență practică semnificativă, următorul pas îl reprezintă un MBA Executiv (EMBA). Acest tip de programe combină elemente fundamentale precum finanțe, contabilitate și marketing cu studii de leadership pentru a te ajuta să oțbii funcții executive la nivel înalt sau de management.

Contactează Direct Școlile - Compară Programe de MBA Executiv în Inovație și Antreprenoriat 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Other options within this field of study:

1 Results in Inovație și Antreprenoriat

HEC Paris in Qatar

Executive MBA este un program practic și intens dezvoltat pentru a vă oferi o înțelegere a aspectelor sociale, economice și de mediu ale afacerilor internaționale, precum ... [+]

1 Grad, 8 Majori, 14 Locații

Executive MBA este un program practic și intens dezvoltat pentru a vă oferi o înțelegere a aspectelor sociale, economice și de mediu ale afacerilor internaționale, precum și abilitățile de a pune în aplicare viziunea dumneavoastră.

Concentrarea noastră specială pe strategie, leadership și mediul de afaceri global vă asigură că veți obține cunoștințe și abilități cuprinzătoare, inovatoare și aplicabile.

Veți învăța nu numai de la facultate de top, ci și de la alți participanți de rang înalt, care aduc o bogată experiență practică de afaceri, dintr-un spectru larg de industrii și funcții de management la clasă.... [-]

Qatar Doha