Programe de MBA Executiv în Irlanda

Vezi toate cele MBA Executive de Top în Irlanda 2018

MBA

Irlanda pune o valoare mare pe educaţie, iar acest lucru este evident prin instituţiile sale foarte apreciat de învăţământ şi de facultate. Acest lucru a făcut Irlanda o destinaţie îndrăgită pentru studenţii internaţionali care caută o EMBA, precum şi pentru profesioniştii din domeniul afacerilor care doresc să avanseze în carieră.


Elevii care urmăresc un EMBA Irlanda vor avea o bază puternică de afaceri si de a invata aplicarea practică a teoriilor de afaceri şi de conducere. Curriculum-ul pentru EMBA Irlanda este îmbunătăţită prin interacţiune reciprocă şi schimbul de experienţă profesională, cu accent pe leadership şi management. Cursuri de EMBA Irlanda va examina subiecte, cum ar fi operaţiunile de gestionare, cercetare de afaceri, resurse umane, finante, economie, şi de marketing. Absolvenţii programelor de EMBA Irlanda sunt adesea în măsură să avanseze în cariera lor la managementul superior şi funcţii de conducere executive.


Dacă sunteţi interesat de un grad EMBA Irlanda, apoi defilaţi prin opţiunile de mai jos şi să ia urmatorul pas spre obiectivele tale profesionale!

Citește Mai Mult

Executive MBA

UCD Michael Smurfit Graduate Business School
Campus Cu jumătate de normă 24 luni September 2018 Irlanda Dublin

Suntem conducere bazata pe cercetare scoala de afaceri Irlanda și va fi plasat în mod ideal pentru a profita de cercetare ne desfășurăm aici. Facultatea noastră internațională este o resursă valoroasă, care oferă școlarizare de înaltă calitate și o experiență vastă de afaceri. [+]

Metode de predare inovatoare în cadru grup mic. Colegii profesionale, extrem de motivați. Contactul cu absolventii si lideri de corporatii. Foarte instruit, facultate internaționale.

Obiectivele Executive MBA

Cunoștințe Suntem conducere bazata pe cercetare scoala de afaceri Irlanda și va fi plasat în mod ideal pentru a profita de cercetare ne desfășurăm aici. Facultatea noastră internațională este o resursă valoroasă, care oferă școlarizare de înaltă calitate și o experiență vastă de afaceri.

Abilităților manageriale Vă vom ajuta să vă îmbunătățiți analiza critică dvs., de rezolvare a problemelor și a altor abilități de afaceri practice și de a dezvolta dvs. "soft skills", cum ar fi abilitățile de comunicare și interpersonale, prin instruire si coaching.... [-]