MBASTUDIES.RO

Vezi toate cele 2 MBA Executive de Top în Jamaica 2019/2020

Programele de MBA Executiv (EMBA) sunt concepute pentru profesioniștii cu experiență care sunt pregătiți pentru a dobândi competențele necesare pentru a lucra în conducere executivă sau pe poziții de management. Programele exploră detaliile legate de conducere, finanțe, marketing și alte subiecte relevante.

Un Master of Business Administration sau MBA este de doi ani de studii la nivel de absolvent pe care persoanele fizice pot urmări după câștigarea unui Bachelor. Câștigul salarial un MBA poate ajuta absolvenți câștige importante cunoștințele, aptitudinile și experiența de care au nevoie pentru a începe o carieră în lumea corporatistă.

 

Jamaica este o țară insulă situată în Marea Caraibelor, care cuprinde insula treilea cel mai mare din Antilele Mari.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Studii de MBA Executiv în Jamaica 2019/2020

rezultate găsite Filter

Comunitate Executive Master of Business Administration

University College Of The Caribbean
Campus Online Part time 20 - 24 luni Contactează şcoala Jamaica priză de apă + 1 mai mult

Programul se concentrează pe probleme din mediul global contemporan, și direcționează participanții să se concentreze pe nevoile de afaceri actuale, precum și oferindu-le cu o bază teoretică de a interpreta probleme și concepte de management.

Executive Master of Business Administration grad-jamaica

University of New Orleans College of Business Administration
Campus Part time 17 luni Contactează şcoala Jamaica priză de apă Statele Unite ale Americii New Orleans + 2 mai mult

Programul Executive MBA ONU este pe deplin acreditat de către Consiliul Universității din Jamaica (UCJ), Asociația de Sud de colegii și școli (SACS), și Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International.