EMBA

Generalități

Programul de descriere

Hitotsubashi ICS oferă participanților oportunitatea de a câștiga un Executive MBA ( "EMBA") Calificare printr-un program de un an. În conformitate cu programul său de MBA de lungă durată, EMBA va fi predat în întregime în limba engleză, cu misiunea de a integra "Cel mai bun din ambele lumi". În mod unic, programul ICS EMBA va explora punctele forte ale ambelor practici japoneze și occidentale de gestionare și să încerce să integreze aceste forte pentru a le pârghie pentru a face față provocărilor unui mediu de afaceri în schimbare. Programul se concentrează pe aplicarea lumea reală a teoriilor de management, și, ca atare, va implica participanții care călătoresc în trei locații din afara Japoniei pentru a afla prima mana despre problemele curente, cum ar fi a face afaceri în economiile emergente, perturbarea tehnologică și inovare.

Programul este conceput pentru participanții de elită în lor 30's-40 de ani care sunt în căutarea pentru un program part-time, care se va dezvolta abilitățile lor de management cu un timp minim de departe de organizațiile lor. Cursul va fi livrat printr-o combinație de clase rezidențiale și virtuale. Din cauza faptului că participanții vor fi obligați să participe la cursuri rezidențiale, timp de cel puțin șase săptămâni, în timpul programului de un an (care nu include week-end) și să călătorească în străinătate, de sprijin din partea unei organizații de sponsorizare este critică pentru succesul fiecărui participant. La rândul lor, organizațiile de sponsorizare beneficiază prin furnizarea de talentul lor, cu formare critice pentru a sprijini dezvoltarea lor ca directori de viitor bine rotunjite, în timp ce minimizează întreruperile afacerii lor.

Cursuri de bază

Cursuri de bază ale programului au fost proiectate pentru ciment înțelegerea de către participanți a teoriilor de bază de management, cu scopul de a construi un set bine rotunjite de cunoștințe fundamentale în care participanții se pot aplica în timpul etapei de măiestrie. Aceste cursuri de bază cuprind zece clase, care va fi facilitată de către diverși membri ai facultăților ICS. Fiecare clasă se va concentra pe teorii fundamentale, precum și diverse probleme de gestionare curente relevante pentru acest subiect. Informațiile vor fi livrate printr-o combinație de cursuri și sesiuni interactive între participanți și vorbitori invitați de la directori de companii mari, care vor împărtăși experiența și punctele de vedere. Participarea clasei este încurajată, astfel încât participanții să poată împărtăși și de a învăța de la know-how reciproc.

 • Echipe de management pentru construcție Top creștere
 • Crearea de cunoaștere pentru viitor
 • Finantare pentru creștere și dezvoltare durabilă
 • Noțiuni de bază lucrurile
 • De conducere Peste Diversitate și cultură
 • Inovare de conducere
 • Luarea de decizii pentru Shared Value
 • Măsurare și Livrarea performanței
 • Diferențierea urmărirea
 • Realizând Customer Value

Admitere

participanții EMBA vor fi în mod tipic în 30 de ani de la 40s și recunoscute de către organizațiile lor ca având potențialul de a se alătura conducerii superioare în termen de 10 de ani. Deoarece toate cursurile și clasele vor avea loc în limba engleză, participanții trebuie să fie competenți în limba engleză la un nivel de business.

Unul dintre avantajele cheie ale unui program de EMBA este rețeaua pe care participanții se dezvolta în cadrul fiecărui grup și, ca atare, ICS va determina cu atenție amestecul de participanți. Fiecare grup va reflecta diversitatea văzută în mediul de afaceri reale - cele cu diferite medii din industrie, naționalități diferite și sexe. Fiecare cohorta va fi format din aproximativ 15 de participanți - o dimensiune care este proiectat pentru a oferi un echilibru între diversitatea de opinii și de experiență menținând în același timp un mediu intim pentru a facilita învățarea intensivă.

Calificări pentru Aplicare:

 • Cel puțin 16 ani de învățământ (pentru condiții și excepții specifice, vă rugăm să consultați Pachetul de aplicare, în conformitate cu "Calificări Candidații")
 • O licență de studii și de competență academică a demonstrat
 • Full-time experiență post-universitară de absolvire de 10-15 ani de mai mult (în septembrie anului 2017)

Admitere Criterii:

 • În prezent, un manager de mijloc sau mai mare cu următoarele experiențe și competențe:
 • Administrate cu cel puțin cinci rapoarte directe, în mod continuu
 • De așteptat să se alăture conducerii superioare (director sau poziție la nivel executiv) în termen de zece ani
 • Formulată si executat planuri de afaceri la un departament sau sub-departament la nivel, în conformitate cu strategiile și politicile companiei
 • Implicată în stabilirea obiectivelor și de luare a deciziilor la un departament sau sub-departament la nivel
 • istoric se arată în analiza critică a tuturor manierele de rapoarte financiare și de afaceri, cu un nivel ridicat dovedit de fluență financiare
 • comanda puternică a limbii engleze, așa cum se arată de TOEIC, TOEFL sau IELTS scor (TOEIC 880, TOEFL iBT 100, IELTS academic 7.0 sau echivalent). Solicitanții ale căror limbă maternă sunt engleza sau au absolvit cu o diplomă de licență (sau mai mare), dintr-un program care a fost realizat în întregime în limba engleză, sunt exceptate de la această cerință.
Ultima actualizare Feb 2017

Despre facultate

Hitotsubashi ICS seeks to develop global leaders who are experts on Japan, immersed in Asia and able to make significant impacts on the world. Our School, a center of excellence for the creation, man ... Citeste mai mult

Hitotsubashi ICS seeks to develop global leaders who are experts on Japan, immersed in Asia and able to make significant impacts on the world. Our School, a center of excellence for the creation, management, and dissemination of knowledge, acts as an international Citește mai puţin