Programe de MBA Executiv în Letonia

Vezi toate cele Studii de MBA Executiv de Top în Letonia 2018

MBA

Letonia devine rapid o locaţie atractivă pentru studenţii internaţionali. Pe langa peisajele sale frumoase, instituţiile de învăţământ Letonia sunt avansate si bine organizat. Ca nou membru al Uniunii Europene, aceasta devine o ţară multiculturală, cu beneficiul de costurile de trai mai mici decât alte ţări europene.


Un program de EMBA Letonia va oferi profesioniştilor curent cu cunoştinţele şi aptitudinile necesare pentru a avansa în cariera lor. EMBA Letonia programe sunt concepute astfel încât studenţii să poată continua să lucreze în timp ce urmăresc gradul lor. Bazându-se pe experienţele profesionale, elevii obţine o fundaţie solidă de afaceri în timp ce concentrându-se pe conducere şi de management. Prin cursuri şi un mediu de învăţare interactivă, EMBA elevii Letonia va examina subiecte precum economia, tehnologia informaţiei, marketing, publicitate, finanţe, şi de resurse umane.Absolvenţii care deţin o diplomă EMBA Letonia merge de multe ori cu privire la gestionarea superioară şi funcţii de conducere executive.


Dacă acest lucru sună de interes pentru tine, apoi să ia o privire de mai jos pentru programul EMBA Letonia pentru tine!        

Citește Mai Mult

EMBA

Riga Business School
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii January 2019 Letonia Riga + 1 mai mult

RBS Executive MBA este conceput pentru a avansa directori cu experiență la noi culmi de conducere. Programul adaugă noi perspective și instrumente pentru a deja vaste cunoștințe de management elevilor. Programul acoperă toate aspectele legate de practici de management contemporane. Premier RBS Leadership Development Practică dezvoltă abilități și încredere pentru a pune în aplicare în mod eficient strategia în acțiune. Călătorii europene și globale de studiu oferi perspective și perspective de peste tot în lume. [+]

RBS Executive MBA este conceput pentru a avansa directori cu experiență pe noi culmi de conducere. Programul adaugă noi perspective și instrumente pentru a deja vaste cunoștințe de management elevilor. Programul acoperă toate aspectele legate de practici de management contemporane. Premier RBS Leadership Development Practică dezvoltă abilități și încredere pentru a pune în aplicare în mod eficient strategia în acțiune. Călătorii europene și globale de studiu oferi perspective și perspective de peste tot în lume.

Programul de Executive MBA RBS este un grad acreditat și recunoscut la nivel internațional în managementul.

Cele mai importante ale programului sunt:... [-]