RBS Executive MBA este conceput pentru a avansa directori cu experiență pe noi culmi de conducere. Programul adaugă noi perspective și instrumente pentru a deja vaste cunoștințe de management elevilor. Programul acoperă toate aspectele legate de practici de management contemporane. Premier RBS Leadership Development Practică dezvoltă abilități și încredere pentru a pune în aplicare în mod eficient strategia în acțiune. Călătorii europene și globale de studiu oferi perspective și perspective de peste tot în lume.

EMBA1

Programul de Executive MBA RBS este un grad acreditat și recunoscut la nivel internațional în managementul.

Cele mai importante ale programului sunt:

  • Leadership Development Practică (LDP) programul trece prin toate cele patru module ale programului EMBA. Participanții PDL castiga intelegere profunda a conceptelor centrale ale dezvoltării leadership si coaching în care acestea sunt aplicate într-o varietate de afaceri și sociale contexte.
  • Studiile bazate pe module de a permite elevilor să analizeze și să lucreze la fenomene generale, diversificate, de afaceri internaționale. Studenții au întâlniri la fața locului aproximativ o dată pe lună pentru un week-end lung.
  • Locație convenabilă în Riga, care a fost întotdeauna un centru de activitate de afaceri, mai ales că se află la intersecția dintre Est și Vest. Fiind la doar 20 de minute de Aeroportul International Riga, vă pot zbura in pentru clasele și zbura convenabil.

Perspectivă globală

Să lărgească perspectiva globală a studenților, programul de Executive MBA include două experiențe de studiu Global. În primul an elevii experimenta o excursie european studiu și în al doilea, o excursie de studiu Global. Professional MBA și RBS Alumni sunt binevenite să se alăture acestor călătorii. Excursii de studiu recent au fost la Universitatea de Stat din New York la Buffalo (SUA), Universitatea din Ottawa (Canada), Churchill College, Universitatea din Cambridge (Marea Britanie), Universitatea din Stellenbosch Business School (Africa de Sud), și BI Norwegian Business School.

harta

În plus față de călătorii de studiu, RBS găzduiește regulat facultate distins de instituții străine de clase sau seminarii.

Gradul

După finalizarea program de succes, veți fi atribuit un nivel internațional diplomă acreditat MBA de la Riga Business School de la Universitatea Tehnică din Riga. Toate instituțiile partenere certifice conformitatea Programe cu standardele din America de Nord MBA.

Testim


Această școală oferă, de asemenea:
Executive MBA (1)
Professional MBA (1)
BBA (1)

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Riga Business School »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
Part time
La zi
Price
23,040 EUR
Cea mai bună valoare pentru un MBA pentru directori
Deadline
Contactează şcoala
Email or call us for assistance.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Email or call us for assistance.
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Email or call us for assistance.
End Date