Programe de MBA Executiv în Liban

Vezi toate cele 2 Studii EMBA de Top în Liban 2018

MBA

Destinat pentru profesioniștii care deja au cunoștințe practice semnificative, un program postuniversitar de MBA Executiv (EMBA) este conceput pentru a le oferi studenților instrumentele necesare pentru a avansa în carieră. Poți chiar și să lucrezi în timp ce studiezi, deoarece experiența din lumea reală îmbogățește mediul de învățare.

Dacă vrei să urci pe scara ierarhică și pentru a obține o poziție de conducere, un MBA este pentru tine. Acest program vă oferă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a obține versatilitate, în termeni de înțelegere, de o gamă largă de domenii funcționale, de afaceri. Plus abilitatea de a utiliza instrumente și de analiză, pentru a contribui la planificarea strategică și de luare a deciziilor.

Liban, oficial Republica Libaneză, este o țară în Mediterana de Est. Se învecinează cu Siria la nord și est și Israel, la sud.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune MBA Executive în Liban 2018

Citește Mai Mult

EMBA: Executive MBA

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Campus Cu normă întreagă 18 luni October 2018 Liban Beirut

EMBA permite directori și manageri să înțeleagă diferitele dinamica lumea afacerilor de astăzi. Acest program permite elevilor să dobândească stăpânirea completă a instrumentelor și concepte de management. [+]

EMBA: Executive MBA

Primul Executive MBA în regiune cu 4 seminarii internaționale planificate de formare în Management General

Țintă: Titular de o diplomă universitară

Experiență minimă: 7-8 ani

Limba: Englez

Obiectiv

EMBA permite directori și manageri să înțeleagă diferitele dinamica lumea afacerilor de astăzi. Acest program permite elevilor să dobândească stăpânirea completă a instrumentelor și concepte de management. Acesta oferă o imagine reală în stratul strategic de afaceri, în cazul în care de conducere și de luare a deciziilor se află în centrul procesului.

Două diplome internaționale Executive MBA de la ASE Executive MBA de la ESCP Europa Structura cursului ... [-]

EMBA

American University of Beirut - AUB
Campus Cu normă întreagă August 2018 Liban Beirut

Școala de Business Executive MBA Suliman S. Olayan este o călătorie intensă în leadership și management, care vă va pregăti pentru a aborda mediile complexe de afaceri la nivel global și, în special, în piețe provocatoare, cum ar fi Orientul Mijlociu și Africa. [+]

Livrat cu o echipă de cadre didactice și practicieni cu experiență internațională, programul este o călătorie invigorantă și intensivă de învățare, care vă pregătește să depășiți provocările de afaceri și organizarea multidimensionale într-o economie globală în permanentă schimbare și interconectare. Analiza riguroasă și rezolvarea problemelor utilizând studii de caz, discuții de grup și simulări asigură un mediu de partajare a cunoștințelor de mare putere. Pe tot parcursul călătoriei, veți învăța noi cadre pentru rezolvarea problemelor și veți construi o rețea puternică, diversă, de directori cu aceeași grijă.

Programul EMBA vă va oferi cunoștințe practice în domeniile:... [-]