Filter
EMBA
Liban

Vezi toate cele 2 Studii EMBA de Top în Liban 2019

Pentru cei care au acuulat o cantitate semnificativă de experiență profesională în afaceri și care sunt pregătiți pentru a munci pe o poziție mai proeminentă, un MBA Executiv (EMBA) este următorul pas. Printre subiectele explorate se numără cursurile de contabilitate, conducere și finanțe.

MBA este un program conceput pentru studenții care doresc să continuare competențele lor academice și să le aplice în situații reale de afaceri reale. Se ghidează elevii să reflecteze și repoziționa ei în ceea ce privește alegerea carierei lor viitoare. Elevii câștiga o înțelegere mai amplă a funcțiilor cheie de o gamă largă de domenii de activitate și de a folosi aceste abilități pentru a contribui la directia strategica a unei afaceri.

Liban, oficial Republica Libaneză, este o țară în Mediterana de Est. Se învecinează cu Siria la nord și est și Israel, la sud.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune MBA Executive în Liban 2019

Read More Read Less

Results

American University of Beirut - AUB

Școala de Business Executive MBA Suliman S. Olayan este o călătorie intensă în leadership și management, care vă va pregăti pentru a aborda mediile complexe de afaceri la ... [+]

Livrat cu o echipă de cadre didactice și practicieni cu experiență internațională, programul este o călătorie invigorantă și intensivă de învățare, care vă pregătește să depășiți provocările de afaceri și organizarea multidimensionale într-o economie globală în permanentă schimbare și interconectare. Analiza riguroasă și rezolvarea problemelor utilizând studii de caz, discuții de grup și simulări asigură un mediu de partajare a cunoștințelor de mare putere. Pe tot parcursul călătoriei, veți învăța noi cadre pentru rezolvarea problemelor și veți construi o rețea puternică, diversă, de directori cu aceeași grijă.

Programul EMBA vă va oferi cunoștințe practice în domeniile:... [-]

Liban Beirut
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Liban
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Beirut
    )

)
1
August 2019
Full-time
Campus

Citiți mai multe în limba engleză
ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

EMBA permite directori și manageri să înțeleagă diferitele dinamica lumea afacerilor de astăzi. Acest program permite elevilor să dobândească stăpânirea completă a instru ... [+]

EMBA: Executive MBA

Primul Executive MBA în regiune cu 4 seminarii internaționale planificate de formare în Management General

Țintă: Titular de o diplomă universitară

Experiență minimă: 7-8 ani

Limba: Englez

Obiectiv

EMBA permite directori și manageri să înțeleagă diferitele dinamica lumea afacerilor de astăzi. Acest program permite elevilor să dobândească stăpânirea completă a instrumentelor și concepte de management. Acesta oferă o imagine reală în stratul strategic de afaceri, în cazul în care de conducere și de luare a deciziilor se află în centrul procesului.

Două diplome internaționale Executive MBA de la ASE Executive MBA de la ESCP Europa Structura cursului ... [-]
Liban Beirut
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Liban
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Beirut
    )

)
1
October 2019
Full-time
18 luni
Campus

Citiți mai multe în limba engleză