Filter
EMBA
Lituania Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele MBA Executive de Top în Lituania 2020

Un MBA executiv, sau EMBA, este un grad de afaceri la nivel de absolvent. Un program de Executive MBA este o mulțime ca un program regulat de MBA. Principala diferență este că un program de Executive MBA este în primul rând proiectat pentru a educa directori de lucru, manageri, antreprenori, și alți lideri de afaceri.

Un Master of Business Administration sau MBA este de doi ani de studii la nivel de absolvent pe care persoanele fizice pot urmări după câștigarea unui Bachelor. Câștigul salarial un MBA poate ajuta absolvenți câștige importante cunoștințele, aptitudinile și experiența de care au nevoie pentru a începe o carieră în lumea corporatistă.

 

Republica Lituania este denumirea oficială a țării. Se gaseste in partea de nord a Europei. Lituania apreciază științei și tehnologiei în sistemul lor de educație extrem. Ea are aspectele de bază ale nivelului primar, secundar și terțiar de educație. Lituania este o altă țară lider în furnizarea de arte, științe, inginerie, precum și cursuri tehnologice. Lituania sa confruntat cu mai multe provocări în învățământul superior din ultimii ani care au dus la crearea a 20 de universități pentru a spori accesibilitatea acesteia.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune MBA Executive în Lituania 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

ISM University of Management and Economics

Programul Executive MBA este organizat în strânsă colaborare cu parteneri strategici din mediul academic. Conținutul acestui program este o potrivire perfectă pentru nevo ... [+]

Despre Studii

Programul Executive MBA este organizat în strânsă colaborare cu parteneri strategici din mediul academic. Conținutul acestui program este o potrivire perfectă pentru nevoile pieței muncii, în timp ce livrarea sa se bazează pe metode moderne de predare în afaceri și management.

După finalizarea programului, veți putea să vă aplicați cunoștințele în mod critic și să înțelegeți cum să gestionați procesele și principiile afacerii într-un mod sistematic și creativ.

În timpul studiilor, veți explora ce înseamnă să fii un lider eficient și responsabil. Veți dezvolta, de asemenea, competențe avansate de leadership care vă vor ajuta să conduceți cu succes și să implementați schimbările și inovațiile în organizația pe care o alegeți.... [-]

Lituania Vilnius
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză