MBASTUDIES

Vezi toate Programe de EMBA în Logistică în Danemarca 2021

Un EMBA sau Executive MBA este un grad de afaceri absolvent de nivel pentru profesioniști și executive. Aceasta le permite să studieze educație executiv de afaceri și de lucru în același timp.

EMBA Logistică este un program conceput pentru profesioniști și directori care doresc să construiască cariera lor în operațiunile lanțului de aprovizionare și de management. Echipează studenții cu abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru a deveni căutat lideri la nivel mondial lanțului de aprovizionare. Studenții învață cum să gestioneze complexitatea operațiunilor internaționale.

In ciuda populatiei mici, locul Danemarca, ca una din lume cele mai inovatoare țări datorită unui accent puternic pe cercetare și educație de înaltă calitate. Veți fi, de asemenea, studierea într-un mediu sigur, prietenos și bazată pe inovare.

Studii de EMBA de Top în Logistică în Danemarca 2021

1 Rezultate din Logistică, Danemarca Filter

Executive MBA în transport și logistică (Blue MBA)

Copenhagen Business School - The Blue MBA
EMBA
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
22 luni
Engleză
Campus

MBA Executive MBA în transport și logistică vă va oferi o perspectivă de neegalat în economia de transport maritim și teoriile moderne ale managementului și aplicarea lor în s ...

Citeste mai mult