$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de EMBA în Management financiar

Un Master of Business Administration este o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să-și urmărească rapid cariera în funcții de conducere. Studenții MBA sunt prezentați cu scenarii reale care le pot pregăti pentru avansarea rapidă la locul de muncă. Ca urmare, absolvenții de MBA continuă să fie în cerere mare din cauza seturilor de calificare pe care le-au dobândit în… Citeste mai mult

Un Master of Business Administration este o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să-și urmărească rapid cariera în funcții de conducere. Studenții MBA sunt prezentați cu scenarii reale care le pot pregăti pentru avansarea rapidă la locul de muncă. Ca urmare, absolvenții de MBA continuă să fie în cerere mare din cauza seturilor de calificare pe care le-au dobândit în aceste programe.

Ce este un MBA în managementul financiar? Aceasta este o diplomă destinată profesioniștilor care lucrează în domeniile financiare ale organizațiilor lor respective și doresc să-și sporească cunoștințele despre cele mai recente instrumente și tehnici în sectorul managementului financiar. Acest tip de diplomă poate pregăti absolvenți pentru funcții de conducere executive. Elevii se pot înscrie în cursuri care se ocupă de subiecte precum management strategic, marketing, management de proiect și contabilitate.

Elevii care sunt interesați de un MBA în Managementul Financiar se pot aștepta să-și dezvolte gândirea strategică și abilitățile financiare care pot fi folosite pentru a-și îmbunătăți gestionarea personală a timpului și a banilor. Abilitățile îmbunătățite de rezolvare a problemelor pot să le poziționeze pentru oportunități de nivel mai înalt și salarii mai mari la locul de muncă.

Costul unui MBA va varia în funcție de școală și tipul de program oferit. Elevii care sunt interesați ar trebui să fie sigur de a cerceta programe disponibile care se încadrează în capacitățile lor financiare.

Există numeroase oportunități pentru absolvenții cu MBA în acreditările de management financiar. Unele dintre aceste posturi pot include analist financiar, manager de departament financiar, bancher de investiții și director financiar. Absolvenții pot alege să lucreze pentru corporații internaționale, organizații guvernamentale sau organizații non-profit. Unii oameni aleg, de asemenea, să lucreze ca consultanți sau antreprenori. Deoarece este un grad avansat, un MBA poate pregăti, de asemenea, absolvenți pentru programe de doctorat.

MBA în programe de management financiar pot fi găsite la universități din întreaga lume. Elevii interesați să urmeze o diplomă ar trebui să caute programul care să răspundă nevoilor și orarului lor. Clasele pot fi luate într-o varietate de formate, inclusiv full-time, part-time, in-person sau online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
EMAS Eurasian Management & Administration School
Moscova, Rusia +5 Mai mult

Studiază limba engleză! (1) Online oriunde, (2) Învățare combinată sau (3) Cu normă întreagă în campusul din Rusia! Top 14 cele mai bune MBA-uri din Europa Centrală și de Est! ... +

Studiază limba engleză! (1) Online oriunde, (2) Învățare combinată sau (3) Cu normă întreagă în campusul din Rusia! Top 14 cele mai bune MBA-uri din Europa Centrală și de Est! Top-cele mai bune 200 de MBA-uri din lume! № 1 online și combinate și № 2 MBA-uri pe campus în Rusia! Program avansat de consultanță și educație premium pentru cei care trebuie să obțină abilități moderne de management modern pentru a lucra la funcții de conducere și care nu sunt mulțumiți de cunoștințele de bază oferite de majoritatea școlilor de afaceri academice. Din cauza specializării în management financiar, studenții primesc un curs complet de management financiar. 2 diplome de prestigiu: Executive MBA diploma de la EMAS (Rusia) + Executive MBA diploma de GFKM (Uniunea Europeană, Polonia). -
EMBA
Normă întreagă
Frecvență redusă
12 - 18 luni
Rusă, Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online